De ce o sustine EBa pe Elena Udrea si ce ii reproseaza lui Vasile Blaga

Duminica, 03 Martie 2013, ora 14:27 3484 citiri
Foto: Romania TV

Europarlamentarul Elena Basescu s-a prezentat, duminica, la sediul PDL din Bucuresti pentru a sustine motiunea Elenei Udrea, candidat la sefia partidului.

"Am venit sa sustin motiunea. (...) O sustin pe Elena Udrea pentru ca motiunea ei este singura care are si un capitol destinat tinerilor. Acest partid si-a inceput activitatea cu sustinerea tinerilor.

M-a mirat ca Blaga ca nu a mentionat nimic despre tineri. Am tras concluzia ca a depus motiunea doar pentru a indeplini o formalitate. (...)Mi-ar fi placut ca si colegii mei care au semnat motiunea dansului sa vada ca nu contine solutii pentru diminuarea somajului in randul tinerilor", a spus Elena Basescu.

Europarlamentul a precizat ca din punctul sau de vedere sunt sanse ca Udrea sa castige sefia partidului.

Pe de alta parte, Elena Basescu a adaugat ca nu intentioneaza sa candideze pentru o functie in cadrul conducerii PDL.

"Nu ma vad in nicio formula de conducere. Eu nu voi candida. Activitatea mea se desfasoara la Bruxelles", a explica mezina presedintelui care de altfel este si insarcinata.

Germania: Veto pentru Romania in Schengen

Elena Basescu a comentat si decizia Germaniei de a face uz de dreptul de veto daca Romania si Bulgaria vor insista sa puna pe agenda Consiliului JAI subiectul intrarii in Schengen.

"Probabil ca reprezinta consecinta declaratiei ministrului de Externe roman", a spus ea, facand referire la faptul ca Titus Corlatean a amenintat vineri seara ca, daca se va decide o noua amanare a aderarii Romaniei la Schengen, tara noastra ar putea sa nu mai fie interesata de acest proces.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News