Cum si-au serbat celebritatile ziua numelui

Vineri, 22 Mai 2009, ora 09:43 1880 citiri
Foto: Gardianul

Daca in mii de case din Romania a rasunat ieri muzica de petrecere, Elenele si Constantinii sarbatorindu-si numele, fiecare dupa posibilitati, Elena Udrea si Elena Basescu si-au serbat onomastica mai mult prin munca.

Daca in 2008, Elena Udrea si-a invitat colegii si prietenii la "Golden Blitz", anul acesta, ministrul Turismului a luat parte la slujba de la Patriarhie iar mai apoi a vorbit despre potentialul turismului de pelerinaj, imnul turistic si onoare intr-o emisiune inregistrata la postul Trinitas TV, scrie Gardianul.

Udrea a primit extrem de multe mesaje de felicitare si flori si la randul ei i-a transmis Elenei Basescu mult succes la alegerile europarlamentare din 7 iunie si sa ramana la fel de ambitioasa ca si pana acum.

EBA, cu bunica de la malul marii

Nici fata cea mica a presedintelui nu a mai petrecut ca pe vremuri alaturi de prieteni in vreun club bucurestean in voga. Aflata in campanie electorala prin tara, EBA a poposit ieri la Constanta si a sarbatorit alaturi de bunica din partea tatalui, care se numeste si ea tot Elena.

Elena Gheorghe, 200 de mesaje intr-o ora

Abia intoarsa de la Moscova, Elena nu a lasat dezamagirea de la Eurovision sa-i strice onomastica si a chemat familia si prietenii foarte buni la un restaurant din Capitala pentru a sarbatori victoria, si nu infrangerea de la Moscova.

Cantareata nu a scapat de surprizele prietenilor, munti de flori si cadouri atent alese, dar si sute de mesaje pe telefonul mobil. In numai o ora s-au adunat peste 200, iar pana in seara, numarul lor s-a triplat.

Costi Ionita vrea la Eurovision

Surprizele s-au tinut lant si pentru Costi Ionita. Cantautorul a fost invitat in cateva emisiuni de televiziune, a raspuns sutelor de felicitari primite pe email sau pe telefonul mobil, a multumit pentru cadouri si a oferit un pahar de sampanie cunostintelor apropiate.

Cea mai mare dorinta pe care si-a pus-o de ziua lui este aceea de a reprezenta Romania la Eurovision, anul viitor.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News