Cati ani va sta la inchisoare omul care a jefuit-o pe Elena Basescu - decizie definitiva

Vineri, 22 Ianuarie 2016, ora 15:37 9168 citiri
Foto: Facebook/Elena Basescu

Paul Macarenco, barbatul care a spart apartamentul Elenei Basescu, in august 2015, a fost condamnat definitiv, vineri, de Curtea de Apel Bucuresti la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunii de furt calificat.

Initial, Paul Macarenco a fost condamnat in octombrie 2015 de Judecatoria Sectorului 1 la patru ani si patru luni inchisoare, pedeapsa redusa acum de Curtea de Apel Bucuresti la trei ani si jumatate, decizia fiind definitiva.

Pe 6 august 2015, Elena Basescu a sesizat Politia, dupa ce unul dintre paznicii imobilului in care locuieste i-a sustras din casa mai multe haine si cosmetice.

Casa Elenei Basescu a fost sparta: Cine si ce i-a furat (Video)

Elena Basescu le-a spus politistilor ca unul dintre paznicii imobilului i-a patruns in locuinta, fara acord, usa fiind inchisa, dar neasigurata, de unde i-a sustras mai multe obiecte de vestimentatie si cosmetice.

Politistii Sectiei 1 au stabilit ca principalul suspect este unul din paznicii complexului rezidential unde locuieste Elena Basescu, Paul Macarenco, in varsta de 62 de ani.

Anchetatorii au perchezitionat atunci locuinta barbatului, unde au gasit mai multe bunuri furate de la fiica lui Traian Basescu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News