Casa Elenei Basescu a fost sparta: Cine si ce i-a furat (Video)

Vineri, 28 August 2015, ora 10:28 9951 citiri
Foto: Arhiva Ziare.com

Apartamentul in care locuieste Elena Basescu, intr-un complex rezidential din sectorul 1 al Capitalei, a fost spart, iar principalul suspect este paznicul imobilului, care a fost arestat preventiv, bunurile furate din locuinta fiicei fostului presedinte fiind recuperate.

Potrivit unor surse din Politie, in 6 august, Elena Basescu a sesizat Sectia 1 Politie ca la inceputul lunii unul dintre paznicii complexului rezidential in care locuieste ar fi intrat in locuinta sa si ar fi furat mai multe haine si cosmetice.

Hotii suspectati ca i-au spart casa lui Stolojan, trimisi in judecata - ce-au furat de la europarlamentar

Fiica fostului presedinte le-a spus politistilor ca furtul a fost posibil, deoarece usa apartamentului nu era inchisa, ea precizand, de altfel, ca uneori nu incuie locuinta.

Politistii Sectiei 1 au stabilit ca principalul suspect este paznicul complexului, Paul Macarenco, in varsta de 62 de ani, astfel ca in 7 august au perchezitionat locuinta acestuia unde au gasit mai multe din bunurile reclamate de fiica lui Traian Basescu.

Casa Andreei Marin a fost sparta - Ce i s-a furat

Bunurile respective i-au fost returnate Elenei Basescu de catre anchetatori. Paul Macarenco a fost retinut initial pentru 24 de ore, dupa care a fost arestat preventiv de magistratii Judecatoriei Sectorului 1.

Elena Basescu, fiica cea mica a fostului sef al statului, locuieste din 2012 intr-un apartament dintr-un complex rezidential din sectorul 1 al Capitalei, impreuna cu sotul sau si cu cei doi copii ai lor.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News