Noark Electric – Partenerul de încredere pentru infrastructura electrică

Advertorial
Joi, 23 Noiembrie 2023, ora 11:28
6187 citiri
Noark Electric – Partenerul de încredere pentru infrastructura electrică
FOTO: noark-electric.ro

Piața de echipamente electrotehnice din România este extrem de dinamică, adaptându-se nevoilor de infrastructură în continuă schimbare. Noark Electric este unul dintre jucătorii din industrie care mizează pe calitatea ridicată a produselor, eficiența energetică, sustenabilitate și adaptabilitatea soluțiilor în funcție de nevoile proiectelor. Folosirea echipamentelor calitative în construirea infrastructurii electrice, fie că discutăm despre zona rezidențială, fie industrială sau comercială, este crucială pentru siguranța populației.

Calitatea produselor folosite de Noark și capabilitatea echipei de a personaliza proiectele în funcție de nevoile partenerilor au fost criterii definitorii pentru alegerea Noark ca furnizor în proiecte majore precum aeroporturile din Craiova și Iași, stadionul Rapid-Giulești, stadionul Steaua (Ghencea), Sala Polivalentă Oradea și Centrul Recreativ Legacy Bistrița.

Siguranța prin calitate se cunoaște

Eficiența energetică joacă un rol crucial în asigurarea funcționării corespunzătoare a infrastructurii electrice a clădirilor și locuințelor. Utilizarea materialelor de calitate inferioară poate pune în pericol acest obiectiv, determinând pierderi de energie și defecțiuni ale echipamentelor electrice. Toate aceste pot duce la pierderi de resurse și bani. Pentru a evita astfel de probleme, este esențial ca echipamentele electrice, cum ar fi tablourile de distribuție, întrerupătoarele sau cablurile, să fie fabricate cu materiale calitative, garantând astfel funcționarea eficientă și sigură a sistemelor electrice. Noark Electric oferă produse de înaltă calitate, respectând standarde stricte, pentru a preveni defecțiuni, scurtcircuite și incendii. Dispozitivele AFDD, Ex9NLA EL, asigură protecție împotriva defectelor de arc electric, protejând viețile și proprietățile.

În acest context, Noark Electric își propune să devină unul dintre liderii în producția și distribuția de echipamente electrice de joasă tensiune, asigurând o funcționare eficientă a echipamentelor. Compania nu se oprește doar la furnizarea de produse de înaltă calitate, ci oferă, de asemenea, o garanție extinsă de cinci ani pentru toate produsele, demonstrând astfel angajamentul față de siguranța și satisfacția clienților săi. Cu o echipă de asistență tehnică profesionistă la dispoziție, Noark Electric oferă suport pentru clienți, ajutându-i să aleagă cele mai bune soluții pentru necesitățile lor specifice.

Eficiență energetică și energie regenerabilă

Noark oferă soluții complete și fiabile pentru construirea sistemelor de distribuție. În aplicațiile rezidențiale, dispozitivele de instalare includ componentele finale ale tablourilor de distribuție, cum ar fi: mini-întreruptoare automate, întreruptoare de curent rezidual, separatoare de sarcină, contoare de energie, dispozitive de protecție la supratensiune, contactoare modulare. Toate dispozitivele sunt echipate cu o gamă largă de accesorii pentru satisfacerea tuturor nevoilor pentru orice proiect rezidențial, dar și comercial ori industrial.

În 2023, Noark Electric a ales să se concentreze pe dezvoltarea sistemelor și soluțiilor pentru stocarea energiei solare fotovoltaice. Acest demers a inclus și extinderea gamei de produse pentru a cuprinde încărcătoare pentru vehiculele electrice, întrerupătoare automate, separatoare cu siguranțe fuzibile, separatoare de sarcină și dispozitive de protecție la supratensiuni atmosferice. Compania a pus accent pe oferirea de soluții pentru aplicațiile fotovoltaice în curent continuu, abordând diverse caracteristici și tensiuni nominale pentru a se adapta și satisface toate cerințele în domeniul energiei verzi.

Noark Electric și-a propus să devină un jucător cheie în producția și distribuția de echipamente. În 2024, planifică deschiderea unui centru logistic în România, echipat cu tehnologie modernă, pentru a asigura livrări rapide și gestionare eficientă a stocurilor. Cu o rețea extinsă de parteneri la nivel mondial, Noark Electric se angajează să ofere suport tehnic și livrări prompte clienților săi.

„Nu există niciun risc pentru numerar.” Cum vede un expert în tranzacții electronice drumul cash-ului în economia țării în 2024 VIDEO
„Nu există niciun risc pentru numerar.” Cum vede un expert în tranzacții electronice drumul cash-ului în economia țării în 2024 VIDEO
Opt din zece români preferă să cumpere online pentru a câștiga timp, peste media din Uniunea Europeană, într-o țară profund divizată între urban și rural, între adopție foarte...
Eveniment exploziv, o monedă a devenit cea mai puternică din lume: A crescut cu 25% față de dolarul american
Eveniment exploziv, o monedă a devenit cea mai puternică din lume: A crescut cu 25% față de dolarul american
Crizele multiple anunțate de către Nouriel Roubini, cunoscutul economist din Statele Unite, au lovit lumea după ce războaiele din Ucraina și Israel, precum și blocarea traficului maritim din...
#electricitate, #Noark Electric, #infrastructura electrica , #stiri afaceri