Seful SRI s-a dus in Serbia

Luni, 18 Iunie 2018, ora 21:48 3451 citiri
Foto: captura video

Directorul Serviciului Roman de Informatii (SRI), Eduard Hellvig, s-a intalnit la Belgrad cu presedintele sarb Aleksandar Vucic, care a salutat cooperarea serviciilor de securitate din cele doua state, reflectata in schimbul de informatii si in lupta comuna impotriva terorismului, a crimei organizate si a altor riscuri actuale de securitate.

Potrivit unui comunicat de presa transmis de presedintia de la Belgrad, in discutiile cu seful SRI presedintele Aleksandar Vucic a salutat cooperarea serviciilor de securitate din Serbia si Romania, reflectata in schimbul de informatii si in lupta comuna impotriva terorismului, a crimei organizate si a altor riscuri actuale de securitate.

De asemenea, presedintele sarb a mentionat ca este nevoie de aprofundarea cooperarii prin schimbul de experienta in lupta impotriva criminalitatii informatice si a altor abuzuri in domeniul tehnologiei informatiei.

Presedintele Serbiei a subliniat, de asemenea, contributia serviciilor de securitate din Serbia si Romania la mentinerea pacii si stabilitatii in regiune.

Presedintele Vucic a subliniat contributia serviciilor de securitate ale Serbiei si Romaniei la mentinerea pacii si stabilitatii in regiune.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News