Sărbătoare în Moldova la amicalul cu România. Ce obiectiv are selecționerul Edi Iordănescu: ”Să nu ne mai clătinăm”

Sambata, 19 Noiembrie 2022, ora 19:34 2125 citiri
Edi Iordănescu

Edward Iordănescu, selecţionerul echipei naţionale a României, a declarat sâmbătă că îşi doreşte ca meciul cu Moldova să fie o sărbătoare, iar România să revină acasă cu o victorie.

”E important ca tinerii noştri jucători care au dat semne bune să înţeleagă corect mesajele noastre şi să-şi însuşească în mod corect ceea ce s-a scris pozitiv despre ei. Dacă vor înţelege ce avem de făcut în continuare, înseamnă că la final, când vom trage linie o să fim pe plus. Pentru mine e important să reuşim să uniformizăm reprizele, să avem alt curaj la începuturile de joc, să nu ne mai clătinăm atât de uşor. Răzvan Marin nu mai este în lot, iar Burcă este unul dintre cei care au şanse mari să fie căpitan.

Despre meci, îmi doresc să producem spectacol şi să mergem acasă cu o victorie. Suporterii trebuie să aibă încredere. Faţă de momentul în care am venit la naţională, situaţia este îmbunătăţită. Eu stau aproape de jucători şi văd că echipa este cu o capacitate mai mare de a se concentra la antrenament, iar lucrurile astea îmi dau speranţe. Când vom reuşi să punem acest progres făcut în procesul de pregătire şi în joc, atunci vom avea o altă exprimare pe teren”, a declarat selecţionerul Edward Iordănescu la Digi Sport.

Duminică, echipa naţională a României va disputa un meci amical, la Chişinău, împotriva echipei naţionale din Republica Moldova.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News