Edi Iordănescu și-a decis viitorul. De ce depinde soarta lui la națională

Miercuri, 22 Noiembrie 2023, ora 08:45
2358 citiri
Edi Iordănescu și-a decis viitorul. De ce depinde soarta lui la națională
Edi Iordănescu e selectionerul Romaniei FOTO facebook

Edi Iordănescu a reușit să califice naționala României la EURO 2024, după un parcurs fără eșec, dar nu știe ce va face după turneul final.

Contractul său a fost prelungit automat și pentru EURO 2024, însă mai departe nu se știe ce va urma.

„Ce se va întâmpla după Euro habar n-am! Nu știu, sincer nu știu. Îmi doresc liniște, îmi doresc pregătirea pentru Euro. Voi pleca la tragerea la sorți, după care mai rămân câteva zile să caut locații de pregătire pentru echipa națională în Germania.

După Euro, cu siguranță, vom vedea ce înseamnă pentru fiecare, mai departe, drumul pe care va merge. Dar fiți siguri că în decizia mea personală va conta foarte mult ce se întâmplă și la Euro", a declarat Edi Iordănescu, după meciul cu Elveția.

„Până să ajungem la Euro obiectivul este pregătirea meciurilor de turneul final. Mai multe detalii putem să dăm după tragerea la sorți, să ne cunoaștem adversarii. Echipa poate să treacă la următorul nivel. Avem nevoie să mai creștem un nivel până la Euro. Provocări cum am avut în această campanie, la care am răspuns foarte, foarte bine, vom mai avea.

Trebuie ca toată lumea să aibă încredere în acest grup și să înțeleagă că vor fi și momente mai puțin fericite, pentru că ăsta e fotbalul. Suntem neînvinși de mult timp, iar în această seară am reușit să câștigăm împotriva unui adversar cu foarte multă calitate individuală.

Lăsați-mă, ca împreună cu colegii mei să ne odihnim un pic alături de familie, după care vom trece la analize, la concluzii. Vom vedea ce am făcut bine și mai puțin bine. Sunt lucruri care pot suferi îmbunătățiri. Dar cred că am pus o bază solidă, avem o fundație importantă, și aceea e organizarea de joc", a mai spus Iordănescu.

Un jucător de la CFR Cluj, propus lui Edi Iordănescu ca o soluție pentru națională! A contribuit la victoria contra CSU Craiova
Un jucător de la CFR Cluj, propus lui Edi Iordănescu ca o soluție pentru națională! A contribuit la victoria contra CSU Craiova
Florin Prunea, fostul portar al naționalei României, a remarcat unul dintre jucătorii celor de la CFR Cluj. Prunea crede că acesta ar putea să reprezinte o soluție pentru echipa...
Ianis Hagi tremură pentru un loc la Euro 2024: ”Este ceva ciudat la copilul ăsta”
Ianis Hagi tremură pentru un loc la Euro 2024: ”Este ceva ciudat la copilul ăsta”
Ianis Hagi a jucat în ambele meciuri amicale ale echipei naționale disputate în luna martie, dar nu a fost titular nici cu Irlanda de Nord (1-1), nici contra Columbiei (2-3), prezența sa la...
#Edi Iordanescu, #nationala, #decizie, #ramanere, #tricolori, #contract , #stiri fotbal