Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Lotul cu care Ecuador va juca duminică meciul de deschidere la Campionatul Mondial. Absență controversată

Marti, 15 Noiembrie 2022, ora 11:46
8727 citiri
Lotul cu care Ecuador va juca duminică meciul de deschidere la Campionatul Mondial. Absență controversată
Ecuador va juca meciul de deschidere cu Qatar

În centrul unei controverse privind naţionalitatea sa, ecuadoriană sau columbiană, Byron Castillo nu a fost selectat de Ecuador pentru Cupa Mondială din Qatar, deşi a evoluat în calificări.

Trimis în teren la calificările sud-americane, Byron Castillo este, potrivit unei decizii TAS, născut în Columbia în 1995. Însă justiţia sportivă a considerat că ar putea fi aliniat -- şi, prin urmare, a validat participarea Ecuadorului la Cupa Mondială contestată de Chile şi Peru-- pe motiv că autorităţile ecuadoriene l-au „recunoscut” pe fundaş „drept cetăţean ecuadorian”.

Absenţa lui Castillo, care a jucat opt ​​meciuri în preliminariile sud-americane şi ultimele amicale ale Ecuadorului, este o surpriză. Federaţia din Ecuadr nu a precizat motivele pentru care fundaşul lateral, care a fost accidentat în ultimul amical cu Irak, nu a fost inclus în lot.

Lotul Ecuadorului pentru CM este următorul:

Portari: Moises Ramirez (Independiente del Valle), Alexander Dominguez (Liga de Quito), Hernan Galindez (Aucas)

Fundaşi: Piero Hincapié (Bayer Leverkusen/Germania), Robert Arboleda (São Paulo/Brazilia), Pervis Estupiñan (Brighton/Anglia), Angelo Preciado (Genk/Belgia), Jackson Porozo (Troyes/Franţa), Xavier Arreaga (Seattle Sounders/ SUA), Diego Palacios (Los Angeles FC/SUA), Felix Torres (Santos Laguna/Mexic), William Pacho (Antwerp/Belgia)

Mijlocaşi: Carlos Gruezo (Augsburg/Germania), Jose Cifuentes (Los Angeles FC/SUA), Alan Franco (Talleres/Argentina), Moises Caicedo (Brighton/Anglia), Angel Mena (Leon/Mexic), Jeremy Sarmiento (Brighton/Anglia), Jhegson Mendez (Los Angeles FC/SUA), Ayrton Preciado (Santos Laguna/MEexic), Gonzalo Plata (Valladolid/Spania), Romario Ibarra (Pachuca/Mexic)

Atacanți: Djorkaeff Reasco (Newell's Old Boys/Argentina), Kevin Rodriguez (Imbabura), Michael Estrada (Cruz Azul/Mexic), Enner Valencia (Fenerbahçe/Turcia)

Ecuador va juca la Cupa Mondială în grupa A, cu Olanda, Senegal şi gazda Qatar.

Ecuador - Qatar este meciul de deschidere la CM 2022, programat duminică, 20 noiembrie, de la ora 18.00.

Mondialul de snooker a început cu un scandal! Cine e jucătorul de top care spune că "miroase urât"
Mondialul de snooker a început cu un scandal! Cine e jucătorul de top care spune că "miroase urât"
Campionatul Mondial de snooker a început la Sheffield, având la start toate marile staruri ale sportului. În vreme ce Ronnie O'Sullivan caută al optulea succes, conaționalul său Judd Trump...
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
#Ecuador, #Qatar, #Campionatul Mondial , #stiri fotbal