Tichete de vacanță pentru bugetari în următorii 5 ani. Vor fi emise pe suport magnetic

Joi, 16 Decembrie 2021, ora 09:31
3566 citiri
Tichete de vacanță pentru bugetari în următorii 5 ani. Vor fi emise pe suport magnetic
Suma unui voucher este de 1.450 de lei FOTO Pexels

Angajații de la stat ar putea primi vouchere de vacanță și în următorii 5 ani, a anunțat ministrul Turismului, Daniel Cadariu. Ordonanța de urgență care prevede aceste bonificații ar urma să fie adoptată în ședința de guvern de vineri, 17 decembrie.

Tichetele de vacanță vor fi de acum pe suport magnetic - card -, iar valoarea lor va rămâne aceeași, 1.450 lei pentru fiecare salariat.

„Are lucruri mai noi față de trecut: faptul că aceste vouchere vor fi prelungite pentru o perioadă 5 ani, din 2022 până la finalul anului 2026. Este o primă veste bună, atât pentru salariați (…), cât și pentru agenții economici din domeniul turismului, care vor ști an de an cum să-și facă planul de afaceri”, a spus Cadariu la TVR.

Ministrul a precizat că suma unui voucher este de 1.450 de lei, aceeași ca și până acum.

Cadariu a mai spus că a prevăzut ca tichetele emise în anii 2019 – 2020 să poată fi folosite pe toată durata anului viitor.

„A venit o propunere și din partea domeniului turistic, dar și din partea Ministrul Muncii de a limita până la jumătatea anului viitor valabilitatea acestor vouchere de vacanță”, a mai spus Cadariu.

Aceste tichete noi vor fi pe suport magnetic, pe card, mai simplu de folosit.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#tichete vacanta, #voucher vacanta, #voucher vacanta bugetari, #daniel cadariu , #stiri economice