Rusia isi lasa populatia fara alcoolul din Ucraina

Joi, 14 August 2014, ora 16:06
3264 citiri
Rusia isi lasa populatia fara alcoolul din Ucraina
Foto: RT.com

Rusia a decis sa suspende importurile de alcool din Ucraina, incepand de vineri, invocand incalcarea legislatiei.

Restrictiile se aplica berii produse de Obolon si SUN Inbev Ukraine, dar si bauturilor spirtoase ale Ukrainian Distribution Company.

Fara fructe si legume mai merge, dar Putin nu-i lasa pe rusi fara alcoolul de import

"Dupa ce am analizat mai multe sortimente de votca, bere si alte bauturi din Ucraina, am descoperit mai multe nereguli. Ele incalcau unele prevederi ale legislatiei privind protectia consumatorilor", se arata in comunicatul Rospotrebnadzor, citat de Russia Today.

Autoritatea ruseasca a mentionat ca produsele respective nu erau conforme, avand in vedere ca berea nu avea valoarea nutritionala inscrisa pe eticheta, in timp ce bauturile spirtoase nu contineau cantitatea corecta de alcool.

Pe 29 iulie, Rusia a interzis importurile de fructe, legume si conserve de peste din Ucraina.

In 2013, Rusia a importat bauturi alcoolice si racoritoare in valoare de 250 milioane de dolari din tara vecina. De la inceputul acestui an, importurile de astfel de produse au totalizat 88 de milioane de dolari.

Recent, premierul de la Kiev a precizat ca tara sa ar putea sanctiona 172 de rusi si 65 de firme.

Germania, mesaj pentru Ucraina: Nu faceti asta!

In plus, are in plan oprirea tranzitului de gaze naturale si petrol, adaugand faptul ca nu exista alta solutie decat renuntarea la dependenta de resursele Federatiei.

Mai mult, Rusia a interzis timp de un an importul de produse alimentare din Uniunea Europeana, SUA, Norvegia si Australia.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
România continuă să fie pe primul loc în UE când vine vorba despre inflație. Un bun exemplu în acest sens reprezintă tarifele din stațiuni, stabilite de hotelieri. Față de anul trecut,...
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Dolj: Şofer înregistrat de radar în timp ce conducea cu viteza de 218 kilometri pe oră pe DN 55 Un şofer din Craiova a rămas fără permisul de conducere pentru 120 de zile după ce a fost...
#Rusia interzicere alcool Ucraina, #Rusia alcool Ucraina, #importuri alcool Rusia , #importuri