Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Economie > stiri economice
A   A   A

Programul de relansare economica va fi prezentat miercuri. Orban: In maxim o luna vrem sa adoptam actele normative pentru implementare

Programul de relansare economica va fi prezentat miercuri. Orban: In maxim o luna vrem sa adoptam actele normative pentru implementare
Foto: Captura video Facebook Guvern
Premierul Ludovic Orban a anuntat ca miercuri va fi prezentat programul de relansare economica si ca va fi prezent presedintele Klaus Iohannis.

"Prezentarea programului economic va fi miercuri alaturi de presedintele Romaniei, cu care am colaborat foarte apropiat. Dupa prezentarea programului economic, obiectivul nostru este ca in maximum o luna de zile sa adoptam toate actele normative necesare pentru implementarea masurilor din program", a spus Orban, dupa ce a participat, luni, la Adunarea membrilor Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei.


Ludovic Orban a vorbit in mai multe randuri de proiecte avute in vedere pentru relansarea economiei. Unul dintre acestea vizeaza infiintarea de catre stat a unui fond de investitii pe model polonez. Fondul va avea o capitalizare de 300 de milioane de euro si va fi listat pe bursa, potrivit adevarul.ro.
Despre plan, Orban a mai spus ca vor fi mobilizate toate resursele financiare pentru marile obiective de infrastructura de transport, de infrastructura energetica, de infrastructura in domeniul sanatatii, educatiei, in domeniul comunicatiilor si in domeniul agriculturii.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

La intalnirea cu mediul de afaraceri, Ludovic Orban a mai spus ca se vor lua masuri pentru sprijinirea economiei.
Facebook ShareTweet
 Luni, 29 Iunie 2020, ora 14:23

 Articol citit de 591 ori

Citeste si: