Noua economie: Puterea va sta in mainile celor creativi - interviu Andreea Vass

Joi, 05 Ianuarie 2012, ora 21:50 2705 citiri

Daca pana acum, economiile mondiale s-au bazat pe investitii in industrie, pe agricultura, dar si servicii, noul deceniu aduce schimbari la orizontul economic al lumii. Trendul va fi acela al economiilor creative, bazate pe cunoastere, puterea va sta in mainile celor creativi, care vor sti sa aduca plus valoare domeniului in care activeaza.

"Economia mondiala intra intr-o noua etapa de dezvoltare mult mai dinamica si mai creativa. A trecut de la economia bazata pe agricultura, la economia industriala, apoi la economia bazata pe servicii si nu demult la cea bazata pe cunoastere. Cert e ca economia noului deceniu va fi o economie creativa.

Romania are atuul resursei umane pentru a fi parte a acestui val. Potentialul uman ne pozitioneaza in randul celor mai bogate tari din punct de vedere al ingeniozitatii si creativitatii", a declarat consiliera primului ministru, Andreea Paul Vass, intr-un interviu acordat Business 24.

Citeste mai multe despre Noua economie: Puterea va sta in mainile celor creativi - interviu Andreea Vass pe Business24.ro.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza lool
lool
rank 5
Puterea sta in mainile celor prosti , aroganti si corupti.