Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Economie > stiri economice
A   A   A

Ludovic Orban spune ca PNL nu renunta la cota unica

Ludovic Orban spune ca PNL nu renunta la cota unica
Foto: Facebook/Guvernul Romaniei
Premierul Ludovic Orban a declarat luni, ca apara cota unica si ca nu renunta sub nicio forma la aceasta.

"PNL apara cota unica. Este una dintre masurile liberale cele mai importante, care au avut efecte extrem de favorabile pentru Romania si nu renuntam sub nicio forma la cota unica", a precizat Orban, dupa ce a participat la Adunarea membrilor Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei.

Tot luni, si viceprimierul Raluca Turcan a transmis ca "PNL va apara cu toata forta cota unica de impozitare".Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

"Cota unica valorizeaza munca si sprijina interesele angajatilor productivi - cine castiga mai mult plateste deja la stat mai mult. Din cand in cand, PSD se mai gandeste cum sa ii pedepseasca si sa ii taxeze suplimentar pe romanii care muncesc.
Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, alaturi de PSD 2 si PSD 3, vrea impozitarea progresiva a veniturilor romanilor! Se confirma din nou ca PSD este partidul care inventeaza taxe si impozite si care ii pedepseste pe cei care muncesc si care aduc plus-valoare in economie. Dar PSD si satelitii nu au cum sa inteleaga: sunt praf economic si toate actiunile lor din timpul guvernarii dovedesc acest lucru", a scris Raluca Turcan, pe Facebook
Facebook ShareTweet
 Luni, 29 Iunie 2020, ora 14:53

 Articol citit de 1164 ori

Citeste si: