Cum arata lucrarile la lotul 1 al Autostrazii Sibiu - Pitesti. "Exista 27 de structuri pe acest tronson definite ca poduri" VIDEO

Sambata, 01 Mai 2021, ora 23:30
Autor: Alina Toma
Cum arata lucrarile la lotul 1 al Autostrazii Sibiu - Pitesti. "Exista 27 de structuri pe acest tronson definite ca poduri" VIDEOFOTO captura video Facebook/ Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere

Inginerii Bogdan Alexandru si Cristea Robert au prezentat detaliile tehnice ale proiectului la care lucreaza in prezent, subliniind progresul fizic stabilit si intentia de a termina lucrarea in timpul prevazut cotractual.

"Vorbim de pe axul 50 al Podului (una dintre axele principale) unde lucrarile sunt realizate in prezent. Este una dintre axele care va sustine executia in consola echilibrata a podului. Folosim un sistem de carucioare si se va betona tot podul din sectiuni de 4 sau 5 metri, inaintandu-se simetric de pe fiecare cap de pilon. In axul 40 care este in spatele nostru in partea dreapta pe calea spre Pitesti avem capul de pila care este finalizat", subliniaza Bogdan Alexandru.

"In moemntul de fata avem in jur de 100 de oameni mobilizati ca forta de munca in santier. Mobilizarea pe santier este suficienta in momentul de fata. Cand va fi nevoie vom suplimenta efectivul de muncitori pe santier.

Cardul de masa Up Dejun iti aduce discounturi de pana la 50% la categorii precum: abonamente de servicii medicale Regina Maria, curierat DPD, card de carburant OMV Petrom, produse de birotica si papetarie Lecom, solutii de digitalizare, tracking GPS flota auto de la iTrack si altele. Obtine oferta AICI!

Ne gandim chiar la un schimb de noapte deoarece ne dorim si sigur vom reusi sa fim in timp cu aceasta lucrare. Avem sprijin din toate partile si facem tot posibilul sa ne incadram in timp", a concluzionat inginerul Cristea Robert.

 Articol citit de 4072 ori

  Citeste si:
  Comentarii
  Nonpolitikon
  02.05.2021, 01:05
  Felicitări! Sârbii au început de Ziua Muncii autostrada Fruška gora
  de la Novi Sad la Ruma, cu tuneluri de 3,5 km și doar un pod peste Dunăre...
  MyTwoCents
  02.05.2021, 00:12
  Ceva noutati despre A8?
  Tot nimic?... Putin imi pasa de autostrazile care trec prin Valahia.