Sport pe Bune: Tenisul românesc la ora adevărului. Cu Gabriel Moraru director FRTenis

Imagine istorică în portul Los Angeles: Număr record de nave cu mărfuri blocate de pandemie VIDEO

Marti, 26 Octombrie 2021, ora 10:11
6298 citiri
Imagine istorică în portul Los Angeles: Număr record de nave cu mărfuri blocate de pandemie VIDEO
O sută de vase așteaptă să descarce mii de containere iar oficialii au precizat că problemele nu se vor rezolva până la începutul anului viitor FOTO youtube.com/ ABC News

Blocaj istoric în marile porturi ale lumii, care sunt afectate, în principal, de pandemie. În Los Angeles, o sută de vase așteaptă să descarce mii de containere iar oficialii au precizat că problemele nu se vor rezolva până la începutul anului viitor. Astfel ca, că sărbătorile de iarnă se anunță a fi foarte complicate.

Numărul navelor cu mărfuri blocate în porturile Los Angeles și Long Beach este unul record. Înainte de pandemie, în mod normal acolo nu erau mai mult de 17 nave. Prin cele două porturi intră în SUA 40% din vasele cu mărfuri.

Situația va deveni critică în condițiile în care alte 45 de nave sunt așteptate să ajungă acolo până joi, 28 octombrie notează digi24.ro.

Ministrul Transporturilor, Pete Buttigieg, a declarat că situația din porturi este complicată și extinsă. Acesta a mai menţionat că aceste probleme se resimt în întregul lanț de aprovizionare, de la navă la ajungerea la raft, fiind afectate nu doar porturile, ci toate companiile și operatorii implicați.

Săptămâna trecută, președintele SUA, Joe Biden, a anunțat că portul Los Angeles va deveni operațional 24 de ore din 24, șapte zile pe săptămână, pentru a se atenua blocajele lanțului de aprovizionare, urmând ca navele cu containere blocate să fie mutate pentru a se evita ca prețurile mărfurilor să crească pentru consumatorii americani. Administrația Biden a avertizat că situația fără precedent se va resimți și anul viitor.

Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Potrivit unei analize publicate de MIT Technology Review, aplicațiile de tastatură utilizate de vorbitorii de limba chineză prezintă vulnerabilități care facilitează interceptarea textelor...
YouTube a găsit o nouă modalitate prin care să afișeze reclame. Când vor apărea
YouTube a găsit o nouă modalitate prin care să afișeze reclame. Când vor apărea
YouTube a introdus recent un nou tip de reclame, numite „Pause Ads”, care se declanșează în momentul în care utilizatorii pun pauză videoclipului pe care îl urmăresc. Noua abordare...
#porturi, #los angeles, #aprovizionare, #Pete Buttigieg, #Joe Biden, #long beach , #stiri economice