Florin Citu spune ca bugetul de anul acesta este unul echilibrat si realist construit

Sambata, 06 Martie 2021, ora 12:14
4357 citiri
Florin Citu spune ca bugetul de anul acesta este unul echilibrat si realist construit
Florin Citu este premierul Romaniei FOTO: Facebook/ Florin Citu

Florin Citu a explicat sambata, 6 martie, la Focsani, ca in acest an Consiliul Fiscal, "o institutie care n-a fost asa de prietenoasa cu guvernele de-a lungul timpului", a aratat ca bugetul este unul echilibrat si "realist construit".

"Deci bugetul este unul puternic echilibrat si va spun eu, unul care urmareste analizele pe care le fac specialistii de fiecare data cand apare un buget, anul acesta am vazut institutia independenta care in Romania are ca scop evaluarea modului in care a fost facut bugetul, Consiliul Fiscal, o institutie care n-a fost asa de prietenoasa cu guvernele de-a lungul timpului, anul acesta a dat un verdict cu care eu sunt foarte fericit, a spus ca este un buget echilibrat si ca anul acesta este poate primul an in care bugetul este realist construit", a afirmat Citu.

CJ Vrancea a castigat procesul cu Miron Mitrea. Fostul baron PSD trebuie sa plateasca 30.000 de lei pentru paza biroului de parlamentar

Premierul Florin Citu participa, sambata, la dezbaterea organizata de Consiliul Judetean Vrancea cu reprezentantii structurilor asociative ale UAT-urilor - Asociatiilor Municipiilor, Oraselor, Comunelor, Secretarilor de Primarii din Romania - primari, conducerea Institutiei Prefectului Vrancea, reprezentanti ai Directiei de Sanatate Publica, oameni de afaceri din Vrancea.

Printre temele abordare se numara bugetul pentru anul 2021, investitii si oportunitati de finantare, masuri fiscale, Programul National de Redresare si Rezilienta.

Potrivit CJ Vrancea, aceasta este prima vizita oficiala in teritoriu a premierului Florin Citu de la investirea sa in functie.

Aceasta are loc la invitatia presedintelui Consiliului Judetean (CJ) Vrancea, Catalin Toma, si a deputatului Ion Stefan.

Marti, 2 martie, Camera Deputatilor si Senatul au adoptat, in plenul reunit de marti, proiectul legii bugetului asigurarilor sociale de stat pe 2021, in forma initiata de Executiv, fara amendamente. Si proiectul legii bugetului de stat pe acest an a fost adoptat de Parlament in forma propusa de Guvern.

Au fost voturi 254 "pentru" si 128 de voturi "impotriva" si nicio abtinere.

Mai puteti citi:

Ce alimente vor avea prețuri plafonate până la finalul anului. Cîțu: "Când elimini astfel de măsuri, prețurile explodează"
Ce alimente vor avea prețuri plafonate până la finalul anului. Cîțu: "Când elimini astfel de măsuri, prețurile explodează"
Prețurile plafonate ale alimentelor de bază rămân valabile în continuare după ce Președintele Klaus Iohannis a semnat prelungirea ordonanței de urgență care le reglementează miercuri, 27...
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
#buget, #CJ Vrancea, #Florin Citu , #buget