Premierul Florin Cîţu, ironizat după ce a participat la inaugurarea pasajului Mogoşoaia: ”Felicitări, Cătălin Drulă!”

Joi, 30 Septembrie 2021, ora 23:06
4350 citiri
Premierul Florin Cîţu, ironizat după ce a participat la inaugurarea pasajului Mogoşoaia: ”Felicitări, Cătălin Drulă!”
Florin Cîțu a participat la inaugurarea pasajului Mogoșoaia

Premierul a participat, joi, la inaugurarea pasajului Mogoșoaia și a marcat evenimentul și printr-o postare pe pagina sa de Facebook. Însă mesajul a stârnit un val de ironii.

Mai mulţi susţinători ai USR PLUS au comentat, felicitîndu-l pe fostul ministru al Transporturilor Cătălin Drulă, potrivit Adevarul.ro.

„Bravo, Cătălin Drulă!”, ”Felicitări, Cătălin Drulă”, „Bravo, Cătălin Drulă! Cel mai bun ministru pe acest minister”, „Bine Cătălin Drulă felicitări pentru tot ce ai făcut la transporturi!!!”, „Faptul ca se circula cu 6 luni mai devreme este meritul lui Catalin Drula! Felicitari lui!!! E penibil cum va laudati cu realizarile lui”, sunt câteva dintre sutele de mesajele postate de internauţi pe pagina premierului.

Premierul Florin Cîţu a declarat în zgomotul făcut de şoferii din jur care claxonau la inaugurarea pasajului Mogoşoaia că le transmite faptul că „PSD a ţinut la sertare acest proiect”, adăugând că acum, sub conducere liberală, proiectul a fost deschis circulaţiei cu 6 luni mai devreme. Şeful Executivului le-a mai transmis şoferilor că a fost rezolvată şi problema carantinării pentru şoferii de tir care vin din zone roşii.

Ulterior, premierul a postat pe Facebook un mesaj în care spune că „acesta trebuie să fie modelul de acum înainte”, făcând referire la finalizarea proiectelor „măcar la data promisă”.

"Faptul că se poate circula pe pasajul Mogoşoaia cu şase luni mai devreme decât era preconizat arată că SE POATE. Lucrarea fusese promisă de social democraţi, nu au făcut. Nu mai miră pe nimeni, PSD minte cum respiră. Acesta trebuie să fie modelul de acum înainte: să finalizăm proiectele, dacă nu înainte de termen, măcar la data promisă."

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#pasaj mogosoaia, #Florin Citu, #inaugurare, #ironii facebook , #infrastructura