Eugen Nicolaescu: PNL va contesta la CCR Legea bugetului

Miercuri, 04 August 2021, ora 19:481277 citiri
Eugen Nicolaescu: PNL va contesta la CCR Legea bugetului
Foto: Arhiva

Viceliderul deputatilor liberali, Eugen Nicolaescu, a anuntat, miercuri, de la tribuna Parlamentului, ca liberalii vor contesta, joi, la Curtea Constitutionala, Legea bugetului de stat pe anul 2011.

"Va mai anunt ca maine vom contesta la Curtea Constitutionala aceasta lege avand multe elemente neconstitutionale. Nu va bucurati pentru ca s-ar putea ca la nivelul Curtii Constitutionale chiar sa se declare neconstitutional acest buget", le-a transmis Nicolaescu parlamentarilor puterii.

El a mai spus ca parlamentarii PNL au votat impotriva proiectului de buget.

"E normal ca o tara sa aiba buget (....) numai ca, din pacate, bugetul pe care majoritatea parlamentara l-a votat azi e un buget anormal. Este un buget care nu face nimic bine pentru niciun cetatean din aceasta tara. Este un buget care nu face nimic pentru mediul de afaceri, care nu creeaza locuri de munca, care nu va asigura crestere economica si care nu va asigura cresterea nivelul de trai al populatiei", a declarat Eugen Nicolaescu.

Proiectul Legii bugetului de stat pentru anul 2011 a fost adoptat, miercuri, de plenul Parlamentului, cu 207 voturi pentru si 143 voturi impotriva.


Comentarii
boxyro
rank 5
Este un buget care nu face nimic bine pentru niciun cetatean din aceasta tara. Este un buget care nu face nimic pentru mediul de afaceri, care nu creeaza locuri de munca, care nu va asigura crestere economica si care nu va asigura cresterea nivelul de tra