Gruparea de hackeri Anonymous l-a luat la "tinta" pe Elon Musk: "Acum ti-ai intalnit adversarul. Suntem anonimi! Asteapta-ne!"

Autor:N.G.
Duminica, 06 Iunie 2021, ora 23:154271 citiri
Gruparea de hackeri Anonymous l-a luat la "tinta" pe Elon Musk: "Acum ti-ai intalnit adversarul. Suntem anonimi! Asteapta-ne!"
Masca celebra a hackerilor Anonymous

Elon Musk pare sa fi devenit noua tinta a Anonymous, dupa ce gruparea de hackeri a postat un videoclip in care un membru vorbeste despre SpaceX, felul in care isi exploateaza seful Tesla angajatii si despre cum "face misto in mod constant" de pietele de criptomonede.

"In ultimii cativa ani te-ai bucurat de cea mai favorabila reputatie pentru ca ai atins dorinta pe care multi dintre noi o avem de a trai intr-o lume cu masini electrice si explorare spatiala", spune unul dintre hackeri intr-un videoclip, postat pe retele sociale sambata, citat de Mediafax.

"Recent... oamenii incep sa te vada ca pe un alt bogat narcisist, disperat de atentie", potrivit mesajului venit dupa ce Musk a postat inca un tweet despre Bitcoin, vineri.

"Bineinteles, si-au asumat riscul cand au investit si toata lumea tine cont si stie de volatilitatea in cripto, dar tweet-urile tale din aceasta saptamana arata o ignoranta clara fata de persoanele cu venituri medii", se arata in video.

Anonymous, care s-a implicat de-a lungul timpului in atacuri cibernetice indreptate impotriva departamentelor de politie, politicieni, companii financiare si religii, a continuat sa lanseze ceea ce parea a fi un avertisment vag catre seful Tesla.

"Poate crezi ca esti cel mai inteligent, dar acum ti-ai intalnit adversarul. Suntem anonimi! Suntem legiune. Asteapta-ne", a spus hackerul. Musk nu a abordat direct amenintarea subtila, dar la aproximativ 20 de minute de la postarea grupului, Musk a scris pe Twitter: "Nu ucide ceea ce urasti, salveaza ceea ce iubesti".

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News