Cresterea fulminanta a unei monede virtuale. Care este criptomoneda ce a surprins toti investitorii

Autor: Paul Barbu - Redactor
Vineri, 02 Aprilie 2021, ora 11:50
7816 citiri
Cresterea fulminanta a unei monede virtuale. Care este criptomoneda ce a surprins toti investitorii
Foto: Pixabay.com

DREP este criptomoneda care a facut o surpriza extrem de placuta investitorilor sai, dupa ce a crescut cu 11.500% in doar 5 ore. Dar nu este o surpriza, ca si cum nu ar fi anuntat si pe restul lumii ca se pregateste sa creasca masiv.

Astazi dimineata, la orele 6.55, DREP valora doar 2,6 centi, iar in numai 5 minute criptomoneda sarit la 2,99 dolari, cresterea fiind de peste 11.000%. Pana la ora actuala cea mai mare cotatie a fost de 3,05 dolari, ceea ce o ducea spre o crestere de aproape 12.000%.

De azi de dimineata si pana acum, traiectoria acesteia s-a mai temperat putin osciland intre 2,65 si 2,9 dolari, iar la ora la care scriem acest material DREP se tranzactioneaza cu 3,00 dolari ceea ce inseamna ca a crescut cu 11.500%.

Pe la ora 6.00, de pe contul de Twitter al retelei s-a dat urmatorul mesaj: "Mai este doar o ora? Sunteti pregatiti sa ajungem, pe luna?". Se pare ca nu s-au inselat cand au facut acest anunt pentru ca, in momentul de fata, DREP este criptomoneda cu cea mai mare crestere care a fost inregistrata nu numai astazi, dar si pe parcursul intregii saptamani.

Cei care stiua de aceasta criptomoneda asteptau inca de acum doua saptamani ca ar urma ceva de genul acesta. Pe atunci, oficialii Decentralized Reputation System (DREP) faceau un anunt pe Twitter legat de o supriza pe care o aveau pentru cei care au investit in criptomoneda lor.

In 15 martie, criptomoneda DREP nu valora decat 1,6 centi. Iar dupa anuntul respectiv, care avea legatura cu un nou update pe care urma sa-l aiba reteaua, aceasta a crescut cu aproape 20%.

Cum era normal, fiecare companie care anunta un update legat de tokenul si reteaua pe inregistreaza o crestere substantiala fata de zilele obisnuite. Dupa respectivul anunt, cand a trecut de 1,9 centi, acesta era cota record pe care o atinsese criptomoneda la vremea respectiva. Dar surpriza avea sa vina de abia dupa, potrivit Crypto.ro.

DREP isi ajuta utilizatorii sa cuantifice si sa-si monetizeze valoarea reputatiei. Blockchain isi propune sa abordeze problema stirilor false si a identificarii digitale, care este raspandita pe internet. Astfel, pe masura ce simbolul DREP are un rol mai central in reteaua credit-date, cererea sa va creste, de asemenea.

Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Potrivit unei analize publicate de MIT Technology Review, aplicațiile de tastatură utilizate de vorbitorii de limba chineză prezintă vulnerabilități care facilitează interceptarea textelor...
YouTube a găsit o nouă modalitate prin care să afișeze reclame. Când vor apărea
YouTube a găsit o nouă modalitate prin care să afișeze reclame. Când vor apărea
YouTube a introdus recent un nou tip de reclame, numite „Pause Ads”, care se declanșează în momentul în care utilizatorii pun pauză videoclipului pe care îl urmăresc. Noua abordare...
#drep, #criptomonede , #Criptomonede