Grupul Eurolines Romania preia campingul Green Dolphin din Delta Dunarii

Miercuri, 14 Aprilie 2021, ora 16:07
5021 citiri
Grupul Eurolines Romania preia campingul Green Dolphin din Delta Dunarii
Foto: Pixabay.com

Grupul Eurolines Romania, specialist pe servicii in turism, preia campingul Green Dolphin din Delta Dunarii. Prin aceasta mutare, Eurolines isi intregeste complexul Green Village, din Sfantu Gheorghe.

Green Dolphin este clasificat la 3 stele si se intinde pe 20.000 metri patrati. In plus, acesta dispune de 55 de casute (bungalouri) din lemn si de un spatiu pentru un numar maxim de 500 de corturi.

Proprietatea s-a remarcat si prin faptul ca este cel mai mare camping din Romania cu cinema in aer liber. De asemenea, aici se tine anual Festivalul International de Film Independent "Anonimul".

Intregul concept al resortului Green Village si al campingului Green Dolphin a fost gandit si construit in jurul acestui eveniment cinematografic, care se desfasoara in fiecare an, in luna august, timp de o saptamana, incepand din anul 2003. Filmele pot fi vizionate atat in aer liber, la Green Dolphin, cat si in cele trei sali de cinema aflate alaturi, in Green Village Resort.

Grupul Eurolines opereaza campingul Green Dolphin din 2015, anul in care compania s-a extins in domeniul hotelier prin achizitia Green Village Resort 4*.

"Preluarea in proprietate a campingului aflat vis-a-vis de complexul Green Village era pasul firesc dupa cei sase ani in care ne-am ocupat de managementul hotelier al Green Dolphin. Practic, nu facem altceva decat sa ne continuam planurile de dezvoltare si de investitii", afirma Dragos Anastasiu, proprietarul Grupului Eurolines Romania, citat de Profit.ro.

Acesta a anuntat ca se va moderniza campingul cu scopul de a le oferi tuturor oaspetilor care aleg cazarea la cort sau in bungalouri conditii si servicii de calitate.

Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile, prin introducerea unei caracteristici îmbunătățite de „partajare audio”....
Apple Music, Apple TV și Apple Devices, disponibile și pe Windows
Apple Music, Apple TV și Apple Devices, disponibile și pe Windows
Apple a lansat oficial trei aplicații dedicate pentru utilizatorii de Windows: Apple Music, Apple TV și Apple Devices. Actualizarea face parte din eforturilor companiei de a se distanța de...
#campingul Green Dolphin, #eurolines romania, #Festivalul Anonimul , #stiri economice