Camera de Comert (CCIR) promoveaza firmele romanesti in Iran

Vineri, 26 Februarie 2016, ora 15:40
3413 citiri
Camera de Comert (CCIR) promoveaza firmele romanesti in Iran
Foto: Facebook / CCIR

Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR), dl. Mihai Daraban, va conduce delegatia oamenilor de afaceri care va efectua o misiune economica la Teheran, Republica Islamica Iran, in perioada 29 februarie - 3 martie 2016, potrivit unui comunicat transmis Ziare.com.

Delegatia economica, din care vor face parte reprezentanti ai unui numar de 49 de companii, va insoti delegatia Guvernului Romaniei, in scopul dezvoltarii climatului investitional dintre cele doua state.

Misiunea economica are ca scop identificarea de noi directii de cooperare in domenii precum: agricultura, metalurgie, energie, productie material rulant si industria auto.

De asemenea, pe agenda de lucru se va regasi si tema cooperarii in domeniul petrolului si al gazelor, in contextul ridicarii sanctiunilor internationale impuse Iranului de catre Uniunea Europeana (UE), Statele Unite si ONU.

Atragerea investitiilor straine este un aspect esential pentru dezvoltarea Romaniei, iar CCIR si-a propus sa contribuie in mod direct la relansarea pozitiei Romaniei pe piata internationala, in zone precum Orientul Apropiat, Golful Persic, Asia de Sud-Vest, America Latina.

Pentru mai multe informatii referitoare la Misiunea economica in Republica Islamica Iran, contactati Biroul Organizatii Europene si Internationale, Directia Relatii Externe, din cadrul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Hackerii din gruparea Sandworm, legată de spionajul rus, sunt pe cale să devină o amenințare la nivel mondial
Hackerii din gruparea Sandworm, legată de spionajul rus, sunt pe cale să devină o amenințare la nivel mondial
O filială a gigantului american Google, Mandiant, avertizează joi, 18 aprilie, într-un raport, cu privire la activităţi ale unei grupări de hackeri cu legături cu spionajul rus, Sandworm,...
Google a introdus o nouă tehnologie de comprimare a imaginilor: JPEGli
Google a introdus o nouă tehnologie de comprimare a imaginilor: JPEGli
Google a introdus o nouă tehnologie de comprimare pentru imagini, denumită JPEGli, care promite să revoluționeze modul în care fotografiile sunt afișate și gestionate pe internet....
#Camera Comert vizita Iran, #afacerii Romania Iran, #Mihai Daraban CCIR Teheran , #comert