Imagini ametitoare pe traseul viitoarei autostrazi spre Valea Oltului. Viaductul suspendat la 30 de metri deasupra solului VIDEO

Luni, 03 Mai 2021, ora 18:55
Autor: Lavinia Ionita
Imagini ametitoare pe traseul viitoarei autostrazi spre Valea Oltului. Viaductul suspendat la 30 de metri deasupra solului VIDEOPrimul lot al Autostrazii A1 Sibiu - Pitesti ar urma sa fie gata in 2023 FOTO YouTube/ Ioan Adrian Gica

Se lucreaza cu spor pe primul sector de autostrada care ar urma sa strabata Valea Oltului. Este vorba despre circa 13 km de autostrada, doua noduri rutiere si doua viaducte ample, care ar urma sa aduca autostrada de la Sibiu pana la Boita, la intrarea in defileul Oltului.

Primul lot al Autostrazii A1 Sibiu - Pitesti ar urma sa fie gata in 2023, dar lucrarile au avansat.

Constructorul are in plan chiar si ture de noapte pentru a finaliza podurile si viaductele de pe traseu.

Potrivit CNAIR, se lucreaza sustinut inclusiv la realizarea viaductului Talmacel, cea mai spectaculoasa lucrare de pe traseu, surprinsa intr-o filmare cu drona.

Cardul de masa Up Dejun iti aduce discounturi de pana la 50% la categorii precum: abonamente de servicii medicale Regina Maria, curierat DPD, card de carburant OMV Petrom, produse de birotica si papetarie Lecom, solutii de digitalizare, tracking GPS flota auto de la iTrack si altele. Obtine oferta AICI!

Viaductul va avea circa 650 de metri lungime, iar constructorul lucreaza, cu ajutorul unei tehnologii complexe, la inaltarea picioarelor care vor ajunge la 30 de metri inaltime deasupra solului.

Zilele trecute, inginerii Bogdan Alexandru si Cristea Robert au prezentat detaliile tehnice ale proiectului la care lucreaza in prezent, subliniind progresul fizic stabilit si intentia de a termina lucrarea in timpul prevazut cotractual.

 Articol citit de 12745 ori

  Citeste si:
  Comentarii
  Kogaion78
  04.05.2021, 05:31
  .....pffff....titlul asta merge la "amerlok"........
  ......iel a furat preeria si se tot distreaza!....la noi nu merge de fel!....noi suntem saraca si obidita-batjocorita Romanie!....ametitor!....mda.....tzplrrrrr.....de ce nu treceti direct pe cocaina gratis ???!!!....pompati cum n-a mai pompat nimeni "ever before"!...."like nobadyy has ever seen before"!......"aurolacii" dreac!....
  Nonpolitikon
  03.05.2021, 21:07
  Atenție mare! În condițiile în care principalul flux autostradal Eu
  ro-Asiatic pe aici va trece, a nu avea minimum trei benzi pe sens nu-nseamnă decat a muta aglomerația de pe jos pe sus!
  Camelian_Propinatiu_scriitor
  03.05.2021, 20:21
  Dacă ne ajută Dumnezeu să terminăm străpungerea Carpaţilor
  Dacă ne ajută Dumnezeu să terminăm străpungerea Carpatilor, Drumul Mătăsii pentru produse perisabile, transportate pe căi rutiere sau cu trenul pană la Batumi, la Marea Neagră, ar putea trece prin Constanta si Sibiu.
  Nonpolitikon
  03.05.2021, 21:22
  Absolut de acord, doar că în cu rând Bulgarii termină conexiunea
  la autostrada Niș-Belgrad și pierdem Sudul Europei! Să sperăm, că nu și Nordul!
  Dac-am reuși și dragarea Dunării de la km 300 la km 851, am deveni, cu adevărat, placa turnantă a transportului European, poate, mai importantă decat Suezul, pe care acum Israelul se grăbește să-l dubleze, sau Bosforul, de a cărui dublare Turcia s-a și apucat!
  Emigrantul-Anonim
  04.05.2021, 12:14
  @darnic00: visezi = "bati cimpii cu gratie"
  Da! "BANUL DECIDE"! Banul din: mita, ciubuc, parandarat....in rest: "Povesti Nemuritoare"
  darnic00
  04.05.2021, 10:00
  Teoria-i teorie
  dar BANUL decide! Pot sa faca bulgarii cate autrostrazi vor ei, si sarbii la fel, daca noi vom avea autostrada, care, kilometric va fi cea mai scurta, pe la noi vor veni transportatorii. Bineinteles, taxe rezonabile, calitatea asfaltului, buna spre foarte buna, parcari curate si sigure, Controale, corecte si manierate. Astea le vrea soferul de TIR, unde va simti el, va sti el ca e mai bine, pe acolo va trece.