Cu ce se ocupa sotia celui mai bogat roman: face graphic design pentru companii mari si sprijina copiii din familii vulnerabile

Marti, 22 Iunie 2021, ora 22:506175 citiri
Cu ce se ocupa sotia celui mai bogat roman: face graphic design pentru companii mari si sprijina copiii din familii vulnerabile
Alexandra Dines este, din decembrie 2018, presedintele boardului UiPath Foundation FOTO Facebook/ Alexandra Dines

Alexandra Dines, sotia lui Daniel Dines, cel mai bogat roman si unul dintre fondatorii companiei UiPath, este graphic designer, insa militeaza pentru "cresterea nivelului educational" din Romania prin UiPath Foundation si se ocupa de copiii din familii vulnerabile, atat din tara noastra, cat si din India.


Alexandra Dines este, din decembrie 2018, presedintele boardului UiPath Foundation, organizatie care sustine copiii din medii vulnerabile "sa-si atinga potentialul si sa se dezvolte alaturi de comunitatile lor, prin accesul egal la educatie si prin dezvoltarea competentelor secolului al 21-lea".

"Dintotdeauna motivatia mea a fost aceea de a participa activ la bunastarea si cresterea societatii romanesti. Am avut intentia de a construi scoli si spitale, de a creste nivelul educational din Romania. Orice organizatie care vrea sa ajute este curajoasa deoarece opereaza intr-un sistem legal care se autosaboteaza", a declarat, intr-un raport, Alexandra Dines, presedintele boardului UiPath Foundation, fundatie creata de cel mai valoros start-up din IT pornit din Romania, scrie zf.ro.