Andronescu: Nu candidez in sectorul 6, e mai potrivit pentru altii

Sambata, 24 Martie 2012, ora 21:30
1748 citiri
Andronescu: Nu candidez in sectorul 6, e mai potrivit pentru altii
Foto: Ziare.com

Liderul PSD Bucuresti, Ecaterina Andronescu, a declarat sambata ca nu intentioneaza sa intre in cursa din USL pentru postul de primar al sectorului 6 din Capitala.

Intrebata daca liderii din PSD au convins-o sa incerce o candidatura in sectorul 6, Andronescu a spus ca a constatat ca functia de primar i se potriveste mai putin decat altora.

"In saptamana viitoare probabil vom avea intalnire cu colegii din USL si vom definitiva listele pentru sectoare. Intr-o saptamana, intr-o saptamana si jumatate, vom definitiva lista. Colegii au mare putere de convingere asupra mea, dar trebuie sa constat si eu daca aceasta pozitie mi se potriveste sau nu si eu cred ca mi se potriveste mai putin decat altora, deci o sa ii sustin pe altii", a declarat Andronescu.

USL inca verifica in sondaje o serie de liste preliminare a candidatilor la sectoarele 4 si 6 din Capitala, candidaturile urmand sa se "limpezeasca" saptamana viitoare, au declarat surse din cadrul Opozitiei. PSD ar urma sa primeasca sectoarele 3, 4, 5, liberalii numind propriii candidati in sectoarele 1, 2 si 6, au declarat surse liberale. La sase ar vrea sa candideze liberalul Rares Manescu, pesedistul Gabriel Mutu si conservatorul Stefan Florescu.

Andronescu, despre Poteras: Excursiile in Bulgaria sunt mita electorala

Totodata, Ecaterina Andronescu a declarat sambata ca excursiile in Bulgaria organizate pentru pensionarii din sectorul 6 sunt o "mita electorala" din partea primarului PDL Cristian Poteras.

"Unul din primarii sectoarelor Bucurestiului invita pensionarii in excursie in Bulgaria, spera ca in felul acesta o sa le castige voturile. Ma bucur pentru cei care merg in excursie, merita, dar trebuie sa le spunem raspicat ca aceste excursii se fac cu bani furati, furati din pensii, aceste lucruri nu mi se par potrivite si nu mi se par nici conform legii.

Un primar care incearca inainte de campanie sa acorde mita electorala nu mai are ce cauta, se decredibilizeaza, nu mai poate sa fie credibil in campanie", a declarat Andronescu, care a precizat ulterior ca se refera la sectorul 6.

Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
#Ecaterina Andronescu candidatura sector 6, #candidat USL sector 6, #Cristian Poteras sectorul 6 , #PSD Bucuresti