Incendiu in Colectiv Semnal de alarma tras de Dumitru Dragomir, despre o cladire istorica: E moarte curata!

Marti, 10 Noiembrie 2015, ora 14:30
4394 citiri
Incendiu in Colectiv Semnal de alarma tras de Dumitru Dragomir, despre o cladire istorica: E moarte curata!
Foto: Hepta.ro

Fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal Dumitru Dragomir trage un semnal de alarma cu privire la o cladire istorica a Bucurestiului, din punctul de vedere al sigurantei celor din interior.

Astfel, in contextul tragediei de la clubul Colectiv, unde a avut loc un incendiu in urma caruia au murit, pana marti, 48 de persoane, Dragomir a indicat Teatrul National drept o cladire ce ar putea reprezenta un pericol pentru siguranta spectatorilor.

Situatie incredibila in Liga I: "Doar doua stadioane din Romania au aviz ISU"

"Ne trebuie lege: faci asta, faci asta, faci asta. Nu le faci? Amenda. O data, de doua ori, a treia oara sa te inchida. Trebuie un hidrant exterior si unul interior.

(...) La teatru, de exemplu. Eu ma duc des la teatru. Trage nevasta-mea de mine si ma duce peste tot, dar imi place si mie. La teatru este un pericol total, inclusiv la Teatrul National, care este modern.

Urci pe scarile alea... este moarte curata, n-ai nicio sansa sa scapi cu viata. Prevenirea este importanta, nu aprobarile. Aprobarile poti sa le obtii. Am fost si acum doua saptamani la teatru. Sunt sali jos si sus. Alea sus sunt un pericol total, n-ai nicio sansa sa scapi. Sunt scari de 30 de metri, cand vor veni toti buluc, nu ai nicio sansa. Trebuie sa aiba fiecare un hidrant si sa aiba sprinklere d-alea.

La mine in hotel nu se fumeaza, se fumeaza in parcare. Nu trebuie, domnule, aprobarile scrise. Aprobarile scrise se dau pe spaga. Trebuie lege", a spus Dragomir, pentru Prosport.

Cladirea Teatrului National a fost construita in urma cu peste 40 de ani, in anul 1973.

Alarma in fotbal: Stadioanele Giulesti si Dinamo trebuie demolate inainte sa moara oameni!

La randul sau, fostul presedinte al FRF Mircea Sandu sustine ca stadioanele echipelor Rapid si Dinamo trebuie demolate urgent, deoarece sunt in pericol sa se prabuseasca.

Tragedia care ne poate lovi in orice clipa: Sa vedeti aici nenorocire! - Interviu

National Arena nu are autorizatie de 5 ani! Pompierii: Il inchidem in 30 de zile!

Dumitru Dragomir a atras atentia si asupra Arenei Nationale, afirmand, miercuri seara, ca parcarea de la subsolul National Arena nu este dotata cu scari, iar cei care ajung acolo o pot parasi doar cu lifturile: "Daca explodeaza o masina acolo, cei de acolo mor ca sobolanii".

Defect major la National Arena: Mor ca sobolanii

"Nu e de vina Primaria, ci constructorul care a exclus scarile ca sa nu bage betoane acolo, sa faca economie. De asta nu le-a dat aprobare. Cum n-au 99% din toate salile din tara, nu din Bucuresti. Eu si Lupescu am sesizat ca s-au evaporat scarile, adica nu le-au facut, desi in proiect exista scari", a declarat Dumitru Dragomir la DigiSport.

Romania, aproape de un esec istoric: Adio Euro 2020 la Bucuresti?

Pe 3 noiembrie, pompierii au anuntat ca National Arena nu are autorizatie de functionare din partea lor, astfel ca in urmatoarea perioada se poate interzice dreptul de utilizare.

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#Dumitru Dragomir Teatru National, #Dragomir teatru aviz , #stiri Dumitru Dragomir