Dumitru Dragomir lanseaza o idee interesanta: "Academica Clinceni si Rapid sa faca o combinatie. Trebuie sa fuzioneze"

Duminica, 14 Aprilie 2019, ora 13:133838 citiri
Dumitru Dragomir lanseaza o idee interesanta: "Academica Clinceni si Rapid sa faca o combinatie. Trebuie sa fuzioneze"
Foto: Facebook / FC Rapid 1923

Fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a venit cu o idee interesanta in ce priveste o posibila "contopire" intre Rapid Bucuresti, echipa care acum evolueaza in Liga 3 si liderul actual din Liga 2.

"Mitica" Dragomir s-a enervat in direct in studioul unei televiziuni de sport in ce priveste situatia actuala din Liga 1 si 2, spunand ca in prima liga sunt foarte putine echipe de traditie cu adevarat:

"Ce vreti? Sa fie doar comune de langa Bucuresti in Liga 1? Suntem nebuni cu toti? Chiajna, Voluntari, Otopeni, Clinceni, Snagov ... Suntem nebuni? Orase ca Timisoara, Arad, Constanta sau Ploiesti nu au echipe in Liga 1. Nu se poate asa ceva! Unde ati mai vazut asta?", se revolta Dragomir la DigiSport TV.

El continua cu o idee interesanta, punand pentru prima data pe tapet o posibila unire intre Academica Clinceni, lidera din Liga 2, si Rapid: "Cred ca Academica Clinceni ar trebui sa faca o combinatie cu Rapid. Veti intelege voi. Daca as fi la Rapid, asta as face. De ce sa fie o anomalie? M-as duce la Gigi Becali si la primarul de la Clinceni. Ar trebui o fuziune intre Rapid si Clinceni. Rapid e o stare de spirit. Nu e in regula ce se intampla. Rapid era in cupele europene, dar s-au dus unii derbedei la proces la Copos si l-au facut sa fuga din fotbal. Ba, sa ne trezim! Unii suporteri cred ca ei sunt echipele, nu patronul", a continuat tirada sa Dumitru Dragomir, fost sef pentru mai multi ani la LPF.

Daca s-ar realiza acest lucru, Rapid Bucuresti ar sari un an de Liga 2, urmand sa intre direct in prima liga, gratie parcursului fabulos facut de Clinceni in acest sezon de liga secunda, unde este pe primul loc cu 70 de puncte, cu 7 lungimi peste locul 2.

Academica Clinceni este o formatie in spatele careia se afla patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, care a finantat cu sume destul de mari gruparea din Ilfov. In plus, mai multi jucatori ai ros-albastrilor sunt imprumutati in acest moment de FCSB in liga secunda, pentru a prinde minute de joc. Printre ei se numara si Robert Ion sau Vlad Mihalcea.

D.A.