Dumitru Dragomir si-a iesit din minti la DNA: Ba nebunilor, lasati-ma sa plec

Joi, 27 Octombrie 2011, ora 11:18
6788 citiri
Dumitru Dragomir si-a iesit din minti la DNA: Ba nebunilor, lasati-ma sa plec

Dumitru Dragomir a avut o iesire nervoasa la adresa jurnalistilor, dupa vizita facuta joi la Directia Nationala Anticoruptie, unde i s-au prezentat invinuirile care i se aduc in dosarul privind excluderea din fotbalul romanesc a Universitatii Craiova.

Seful LPF a ajuns la sediul DNA in la ora 10:45 si a stat doar 15 minute, dupa care, la iesire, s-a luat la harta cu jurnalistii prezenti acolo.

"Sunt invinuit, bai nebunilor, nu inculpat! Sunt prea sexy, sunt frumos, bai nebunule, de asta am venit! Bai, nebunilor, ce cautati dupa mine? Cine va pune ma? Ce aveti, ma cu mine? Ma calcati pe bombeuri, cine sunteti voi ca sa faceti abuzurile astea? Ma calcati, uitati ce mi-ati facut pe pantofi! Cine esti tu, ma, sa-mi spui ca sunt urmarit penal? Vreti sa ma curatati ca am nu stiu cati ani in functie! De ce nu vreti corectitudine?", a urlat Dragomir la jurnalistii prezenti la sediul Directiei Nationale Anticoruptie.

"Sa vedem ce spune instanta, apoi sa trageti concluzii. Daca sunt vinovat, voi suporta consecintele legii. Daca nu sunt vinovati, cei care m-ati jignit sa veniti sa va cereti scuze", a continuat acesta.

La DNA s-a prezentat joi si secretarul general al LPF, Valentin Alexandru, surprinzator, avand in vedere ca n-a fost citat in acest dosar.

Vineri va veni randul presedintelui FRF, Mircea Sandu sa se prezinte la DNA.

Ati putut urmari, in format LIVE text, pe site-ul Ziare.com, vizita pe care Dumitru Dragomir o facut-o joi la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA).

Desfasurarea vizitei:

ora 11:00 - Dumitru Dragomir a iesit dupa numai 15 minute si s-a luat la harta cu jurnalistii care il asteptau.

"Sunt invinuit, bai nebunilor, nu inculpat! Sunt prea sexy, sunt frumos, bai nebunule, de asta am venit! Bai, nebunilor, ce cautati dupa mine? Cine va pune ma? Ce aveti, ma cu mine? Ma calcati pe bombeuri, cine sunteti voi ca sa faceti abuzurile astea? Ma calcati, uitati ce mi-ati facut pe pantofi! Cine esti tu, ma, sa-mi spui ca sunt urmarit penal? Vreti sa ma curatati ca am nu stiu cati ani in functie! De ce nu vreti corectitudine?", a urlat Dragomir.

ora 10:55 - La sediul DNA a ajuns si secretarul general al LPF, Valentin Alexandru.

ora 10:45 - Seful Ligii Profesioniste de Fotbal a ajuns la DNA. A intrat in sediu fara sa ofere vreo declaratie.

INFO: Vineri va fi randul lui Mircea Sandu sa fie audiat de procurorii DNA.

INFO: In timp ce ceilalti 10 membri s-au prezentat miercuri la DNA.

12 membrii ai Comitetului Executiv al FRF, printre care Mircea Sandu si Dumitru Dragomir, au fost invinuiti oficial miercuri de procurorii anticoruptie, sub acuzatia de abuz in serviciu in cazul dezafilierii echipei Universitatea Craiova.

Capii fotbalului romanesc, pusi sub acuzare de DNA

Iata lista membrilor Comitetului Executiv al FRF care au decis dezafilierea Universitatii Craiova in sedinta din 20 iulie 2011:

1. Mircea Sandu - presedinte FRF (semnatura),

2. Dumitru Dragomir - primvicepresedinte FRF (lipsa semnatura),

3. Octavian Goga - vicepresedinte FRF (semnatura),

4. Marius Stan - reprezentant al cluburilor din Liga I (semnatura),

5. Cornel Sfaiter reprezentant al cluburilor din Liga a 2-a (lipsa semnatura),

6. Marian Rusen - reprezentant al cluburilor din Liga a 2-a (semnatura),

7. Stefan Stana - reprezentant al cluburilor din Liga a 3-a (semnatura),

8. Cristi Bobar - reprezentant al cluburilor din Liga a 3-a (semnatura),

9. Paul Costas - reprezentant al cluburilor de copii si juniori (semnatura),

10. Marian Palarie - reprezentant al cluburilor de fotbalul feminin (semnatura),

11. Vasile Avram - presedinte CCA (lipsa semnatura),

12. Sorin Terbea - reprezentantul cluburilor de fotbal in sala (semnatura).

Ancheta DNA in acest caz a fost demarata dupa ce Adrian Mititelu, patronul Universitatii Craiova, a depus plangeri penale impotriva membrilor Comitetului Executiv, considerand decizia de dezafiliere ca fiind una abuziva.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Marcel Ciolacu, premierul României a postat imagini din aeronava oficială cu care revine în ţară, alături de grupul de tineri blocaţi pe aeroportul din Dubai, el afirmând că zâmbetele lor...
#Dumitru Dragomir DNA live , #stiri Dumitru Dragomir