Dumitru Dragomir, audiat de procurorii DIICOT in dosarul FRF: Reactia lui "Corleone" - Update

Miercuri, 24 Februarie 2016, ora 10:24
3839 citiri
Dumitru Dragomir, audiat de procurorii DIICOT in dosarul FRF: Reactia lui "Corleone" - Update
Foto: Fanatik

Dumitru Dragomir, fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, s-a prezentat miercuri dimineata la audieri la sediul DIICOT.

Presedintele formatiei FC Voluntari a fost citat ca martor de procurori, care vor sa afle de la el detalii despre costurile complexului sportiv de la Buftea.

Update 10:24 - Dragomir a iesit de la audieri dupa aproximativ o ora si jumatate. El a declarat ca a fost intrebat despre anumite decizii luate in Comitetul Executiv al FRF.

"Am fost chemat ca martor intr-o problema a anilor doua mii nu stiu cat si doua mii nu stiu cat. M-au intrebat ce s-a dscutat in Comitetul Executiv, ce hotarari s-au luat acolo... La undele am fost, la altele am lipsit. Ce m-au intrebat procurorii eu am spus si am jurat ca am spus adevarul.

Nu m-a intrebat nimeni de milionul asta, ci de alte probleme. M-au intrebat de bazele de la Buftea si Mogosoaia, dar si de Liga si de Federatie. M-au intrebat cum se proceda in Comitele Executive, nu de bani. Fara Mircea Sandu nu se faceau cele doua baze ca doar el putea aduce bani in tara de la FIFA. Dar asa e in tara asta, cand faci bine ti se face plangere.

Nu stiu daca mai vin, nu stiti cum e aici? Vii cand te cheama si pleci daca iti mai dau drumul", a spus Dragomir dupa audieri.

Dragomir a fost prim-vicepresedinte al FRF in perioada in care a condus Liga si a participat la sedintele Comitetului Executiv al forului roman.

"Nu am avut niciodata, in decursul celor 20 de ani, privilegiul de a sti ce se intampla in Federatie", a spus Dragomir inainte de a intra la audieri.

DIICOT deschide un nou dosar in fotbalul romanesc: Prejudiciu de 1 milion de euro

DIICOT a demarat marti audierile intr-un dosar care vizeaza fraudarea fondurilor primite de FRF din partea FIFA.

In prima zi s-au prezentat la audieri Patritiu Abrudan, fost vicepresedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, si Iuliu Muresan, presedinte al celor de la CFR Cluj si fost membru in Comitetul Executiv al Federatiei.

Mircea Sandu, vizat direct de ancheta DIICOT de la FRF: "Nasul", suspect de devalizare si spalare de bani - surse

Procurorii il suspecteaza pe Mircea Sandu ca a devalizat FRF cu un milion de dolari, bani primiti din partea FIFA pentru a construi complexul sportiv de la Buftea.

M.D.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Dragomir audiat DIICOT, #Dragomir audiat procurori, #Dumitru Dragomir DIICOT dosar , #FRF
Comentarii
Poza schmit
schmit
rank 5
Cei 2 "mariDobi.." ar fi trebuit sa stea linga Borcea..
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5