Dragomir, la DNA: N-am nicio vina, pot sa-mi rup glezna in lupta dintre doi elefanti (Video)

Joi, 30 Mai 2013, ora 22:17
2759 citiri
Dragomir, la DNA: N-am nicio vina, pot sa-mi rup glezna in lupta dintre doi elefanti (Video)
Foto: Realitatea Tv

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, joi seara, la iesirea din sediul Directiei Nationale Anticoruptie, ca nu are nicio implicare in dosarul in care a fost retinut directorul trustului Intact, Sorin Alexandrescu, pentru santaj.

Din primele informatii, Dragomir ar fi fost citat in acelasi dosar in care seful Antena Group este urmarit penal pentru santaj in cazul RCS-RDS. Potrivit unor surse, Dumitru Dragomir ar fi dorit si sa depuna o plangere impotriva lui Sorin Alexandrescu.

"Eu fiind ani de zile patron de presa, am crezut ca vor sa afle adevarul si le-am trimis un raspuns corect in care le dau toate amanuntele", a declarat Dragomir, la capatul a mai bine de trei ore de audieri.

Intrebat daca s-a simtit amenintat, acesta a raspuns: "Bineinteles ca oricine se simte, mai ales ca mi-au dat si telefon".

"Nu vreau sa fac rau cuiva, dar vizavi de mine au gresit. Lupta este intre doi elefanti iar eu calc in urmele elefantilor si pot sa mi rup glezna nevinovat.

Este treaba lor, santajul lor, dar sa nu ma bage pe mine in chestia asta. Eu nu am gresit din punct de vedere legal cu nimic, nu am incalcat legile cu nimic, nu am incasat un leu din vreun contract", a explicat seful LPF.

Acesta a adaugat ca a existat o asociere intre doua firme - a sa si RCS-RDS - si ca era "amic cu Sorin Alexandrescu", iar acesta a intarziat cu platile la Liga.

Dumitru Dragomir, audiat la DNA, in dosarul RCS-RDS

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a fost chemat de Directia Nationala Anticoruptie la audieri, joi dupa-amiaza, in dosarul RCS-RDS. Dragomir este suspectat ca ar fi primit 1,7 milioane de euro mita de la RCS-RDS.

RCS-RDS detine drepturile de televizare a meciurilor din Liga 1, iar seful LPF a spus ca ar fi fost prins la mijloc in razboiul dintre RCS-RDS si Antena Group - un "razboi al elefantilor".

Director din Intact dus la DNA - este acuzat de santaj (Video)

Sorin Alexandrescu, director in trustul Intact, a fost dus, joi, la DNA, fiind pus sub invinuire penala si acuzat de "obtinerea de foloase necuvenite prin santaj". Acesta nu s-a prezentat in fata procurorilor, drept pentru care a fost adus cu mandat, joi dimineata.

Acuzatia pare sa fie bazata pe o plangere facuta de RCS-RDS. Potrivit Antena 3, in urma acestei plangeri, SRI si DNA ar fi organizat o actiune de supraveghere a convorbirilor telefonice si personale purtate de Sorin Alexandrescu.

"Din rezolutia de incepere a urmaririi penale intocmita de procurori a rezultat urmatoarea stare de fapt: In perioada 16 aprilie - 24 mai 2013, inculpatul Alexandrescu George Sorin, director general al ANTENA TV GROUP, a constrans un administrator al unei societati comerciale sa semneze un contract in conditii prestabilite, impuse de inculpat, sub amenintarea ca, in caz de refuz, va da in vileag fapte presupus compromitatoare pentru persoana in cauza", se arata in comunicatul remis presei de DNA.

Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, afirmă vineri, la 20 de ani de la admiterea României în NATO, că aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră, pe...
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Marcel Ciolacu, premierul României afirmă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că apartenenţa României la Organizația Nord Atlantică reprezintă o garanţie de securitate pentru...
#Dumitru Dragomir audiat DNA, #Dragomir elefanti RCS RDS, #Sorin Alexandrescu santaj RCS RDS, #director Intact santaj DNA , #LPF