Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Dragomir acuza procurorii DNA: Fabrica dosare si umilesc oameni nevinovati

Marti, 15 Aprilie 2014, ora 09:17
2342 citiri
Dragomir acuza procurorii DNA: Fabrica dosare si umilesc oameni nevinovati
Foto: Fanatik

Dumitru Dragomir, fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, ii acuza pe procurorii anticoruptie ca "fabrica dosare si umilesc oameni nevinovati".

Cercetat in dosarul legat de vanzarea drepturilor TV ale Ligii 1, "Corleone" sustine ca nu are nicio legatura cu acest caz, insa se teme pentru i s-ar putea inscena ceva.

"Sunt very strong, nu am nicio treaba in dosarul ala. Sunt din alt film. Dar problema este ca sotia mea este distrusa si traieste cu teama ca imi vor inscena ceva, imi vor fabrica niste probe sa le arate judecatorilor, pentru ca eu sunt curat ca lacrima. Am noroc ca am nepotii mici si nu inteleg prea multe, ca sigur s-ar fi speriat si ei. Nu au, domnule, ce sa imi faca, din punctul meu de vedere. Nu am nicio treaba cu acest caz.

Orice om se poate trezi intr-o zi saltat de pe strada, nu vedeti in ce tara traim?! Fabrica dosare si umilesc oameni nevinovati pe care ii ridica cu catusele la maini in vazul tuturor! Este incredibil ce se intampla. Norocul este ca judecatorii sunt cei care hotarasc cine trebuie sa fie condamnat si cine nu. Am mare incredere in judecatori. Ei nu inghit toate balivernele puse pe masa de procurori. Nu mi-e frica de nimic, doar de Dumnezeu. Sunt nevinovat si asta o sa se demonstreze", a spus fostul sef al LPF pentru Ring.

Magistratii Curtii de Apel vor judeca marti solicitarea procurorilor DNA de a-l aresta preventiv pe Dragomir pentru 30 de zile.

In urma cu o saptamana, Dumitru Dragomir a fost retinut pentru 24 de ore de oamenii legii, insa Tribunalul Bucuresti a dispus cercetarea sa sub control judiciar.

Fostul sef al Ligii este acuzat ca a cedat drepturile TV ale Ligii 1 prin intermediul unei companii private, care a negociat in numele LPF cu reprezentantii companiilor de cablu.

Pentru aceasta intermediere, firma respectiva a primit un comision in valoare de 2,8 milioane de euro.

Procurorii DNA sustin ca nu era nevoie de intermediere intrucat drepturile TV nu au fost vandute prin licitatie, ci prin negociere directa, iar suma cedata de Liga firmei in cauza i-a revenit lui Dragomir.

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#Dragomir procurori DNA, #Dragomir dosar penal, #Dragomir drepturi TV Liga 1 , #DNA