Momentul-șoc când Putin este confruntat de o dublură a sa. Cum a reacționat liderul de la Kremlin VIDEO

Joi, 14 Decembrie 2023, ora 18:21
9726 citiri
Momentul-șoc când Putin este confruntat de o dublură a sa. Cum a reacționat liderul de la Kremlin VIDEO
Putin a părut șocat când și-a văzut dublure virtuală FOTO captură video YouTube

Președintele rus Vladimir Putin a fost surprins într-o ipostază rară joi, 14 decembrie, în timpul conferinței sale anuale cu presa. Liderul de la Kremlin a fost confruntat de o ”dublură” a sa, generată de A.I.

Dublura virtuală s-a aflat printre cei care i-au pus întrebări președintelui, prin apel video. Liderul rus a fost întrebat ce părere are despre inteligența artificială, potrivit Reuters.

”Salut, Vladimir Vladimirovici! Sunt un student de la Universitatea de Stat din Sankt Petersburg. Vreau să vă întreb, este adevărat că aveți multe dubluri?”, a întrebat ”dublura”, stârnind râsete în rândul celor prezenți în sala unde a avut loc conferința.

”Și, de asemenea, cum priviți pericolele pe care inteligența artificială le aduce în viețile noastre?”, a mai întrebat ”dublura”.

Putin, care la început nota ceva, a părut extrem de surprins inițial, când și-a văzut ”dublura”. După un moment de ezitare, el a răspuns: ”Văd că ai putea semăna cu mine și vorbi cu vocea mea. Dar m-am gândit la asta și am decis că doar o persoană trebuie să fie ca mine și să vorbească în vocea mea, iar aceea voi fi eu”, a răspuns el.

„Aceasta este prima mea dublură, apropo”, a adăugat el, aparent în treacăt.

Reacția a venit în urma speculațiilor conform cărora Putin ar folosi mai multe dubluri la evenimentele publice, acuzații pe care Kremlinul le-a negat constant. În 2020, liderul de la Kremlin a susținut că a refuzat o ofertă de a folosi dubluri de corp pentru protecția personală în timpul războiului din Cecenia. ”Avem un singur Putin”, a declarat recent și purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Putin vrea să viziteze din nou China, în timp ce în cancelariile Occidentale crește îngrijorarea
Putin vrea să viziteze din nou China, în timp ce în cancelariile Occidentale crește îngrijorarea
Vladimir Putin vrea să meargă din nou în China. Preşedintele rus a declarat joi, 25 aprilie, că plănuieşte să efectueze o vizită în țara asiatică în cursul lunii mai. Călătoria va...
#dubluri putin, #Vladimir Putin presedinte Rusia, #inteligenta artificiala , #stiri Vladimir Putin