„Hoțul fură hoțul”. Cum a fost jefuit un traficant de droguri în timp ce ridica un colet cu cocaină care i-a venit din Olanda

Vineri, 22 Iulie 2022, ora 18:09 3123 citiri

Patru traficanţi de droguri au fost reţinuţi de procurorii DIICOT, fiind acuzaţi că au jefuit un alt traficant de droguri, în timp ce acesta din urmă ridica din faţa autogării Militari din Bucureşti un colet expediat din Olanda care conţinea cocaină.

Conform unui comunicat al DIICOT, cei patru bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, iar un magistrat a dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

Potrivit unor surse judiciare, atât cei patru bărbaţi, cât şi "persoana vătămată" sunt cercetaţi şi pentru trafic de droguri.

În cauză s-a reţinut faptul că, marţi, în jurul orei 3,00, un bărbat a fost deposedat, prin violenţă şi ameninţare, de un colet, expediat din Olanda, pe care l-a ridicat din faţa autogării Militari.

Din probele administrate, a rezultat că inculpaţii au obţinut informaţii privind trimiterea în ţară a unui colet ce ar conţine cocaină, detalii privind modalitatea concretă în care acesta urma a intra în posesia destinatarilor, acţionând la pont, sporindu-şi în acest fel şansele de reuşită.

Anchetatorii au efectuat în acest caz opt percheziţii domiciliare, fiind identificate obiecte specifice consumului de cocaină, ce conţineau urme de droguri, precum şi diferite cantităţi de droguri de risc.

În continuare sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de trafic internaţional şi intern de droguri de mare risc.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com