Prinși cu droguri în husa telefonului de un jandarm aflat în timpul liber. „Tocmai își preparau o țigaretă din substanțe interzise” VIDEO

Miercuri, 21 Septembrie 2022, ora 11:16 2099 citiri
Tinerii aveau droguri ascunse în husa telefonului FOTO Pixabay

Doi tineri din Vâlcea au fost prinși de un jandarm aflat în timpul liber cu droguri asupra lor.

Aceștia se aflau în fața unui bloc, în momentul în care jandarmul a trecut pe lângă ei și a intrat la bănuieli. După ce și-a condus soția în casă, a coborât la cei doi, pe care i-a găsit în timp ce își „preparau” o țigaretă din substanțe interzise.

Tinerii aveau droguri ascunse în husa telefonului.

„Doi tineri au folosit husa telefonului pe post de ascunzătoare pentru substanțele interzise

Ieri, în jurul orei 17.00, în timp ce colegul nostru, Florin, se întorcea de la serviciu împreună cu soția lui, a observat doi tineri care stăteau pe o bancă, în fața blocului, încercând să ascundă ceva.

Florin a condus-o pe soția lui acasă, având grijă să nu o expună niciunui pericol, apoi a coborât în fața blocului pentru a vedea ce se întâmplă cu tinerii.

Cei doi băieți, cu vârstele de 21, respectiv 22 de ani, tocmai își "preparau" o țigaretă din substanțe interzise.

În acel moment, Florin s-a legitimat, oprind astfel activitatea tinerilor. Unul dintre ei a încercat să fugă, însă a fost oprit de colegul nostru. Imediat, Florin a cerut sprijinul unui echipaj de jandarmi aflat în zonă.

În momentul în care a verificat lucrurile celor doi tineri, a găsit substanțe interzise pe care aceștia le ascunseseră în husa telefonului.

În urma controlului corporal realizat de jandarmii vâlceni, au fost găsite asupra celor doi mai multe "cuie" și obiecte folosite la mărunțirea fragmentelor vegetale.

Pe numele celor doi tineri au fost întocmite actele necesare începerii urmăririi penale, care au fost predate Biroului pentru Combaterea Crimei Organizate Vâlcea, pentru continuarea cercetărilor.

Colegul nostru, Florin Dăscălescu, este ofițer în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea. Are gradul de maior, iar în anul 2019 a participat la o misiune internațională în Afganistan, având rolul de a asigura protecția monitorilor jandarmi”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Vâlcea.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com