Tânăr de 27 de ani, prins în timp ce vindea zeci de comprimate ecstasy şi 100 de grame de canabis. Urma să primească aproape 8.000 de lei

Sambata, 14 Octombrie 2023, ora 19:49
1948 citiri
Tânăr de 27 de ani, prins în timp ce vindea zeci de comprimate ecstasy şi 100 de grame de canabis. Urma să primească aproape 8.000 de lei
În urma percheziţiilor, au fost descoperite instalaţii de întreţinere a plantelor FOTO poliția română

Poliţia Română anunţă că în municipiul Slatina, a fost realizată prinderea, în flagrant delict, a unui tânăr, de 27 de ani, din comuna Brebeni, în timp ce punea în vânzare 72 de comprimate ecstasy şi 100 de grame de canabis, pentru 7.800 de lei.

Au fost puse în executare două mandate de percheziţie domiciliară, ambele în comuna Brebeni, la locuinţele a trei bărbaţi bănuiţi că, în perioada februarie – septembrie a.c., ar fi pus în vânzare droguri de risc şi de mare risc, respectiv canabis şi MDMA, către consumatori din judeţul Olt. În urma percheziţiilor, au fost descoperite instalaţii de întreţinere a plantelor, fertilizatori şi îngrăşăminte vegetale, cântare, comprimate MDMA, 100 de grame de canabis, 9 plante de canabis, aproximativ 7 kilograme de produse susceptibile a avea efecte psihoactive (echivalentul a 7.000 de doze, dintre acestea 563 fiind deja preparate şi ambalate în vederea comercializării), 14.800 de lei, 1.285 de euro şi 80 de lire sterline.

Poliţia Română anunţă că în data de 12 octombrie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Craiova, au desfăşurat, în judeţul Olt, o acţiune pe linia combaterii traficului de droguri de risc şi de mare risc.

”Astfel, în municipiul Slatina, a fost realizată prinderea, în flagrant delict, a unui tânăr, de 27 de ani, din comuna Brebeni, în timp ce punea în vânzare 72 de comprimate ecstasy şi 100 de grame de canabis, pentru 7.800 de lei”, precizează Poliţia.

Ulterior, au fost puse în executare două mandate de percheziţie domiciliară, ambele în comuna Brebeni, la locuinţele a trei bărbaţi, cu vârstele de 22, 27 şi 50 de ani, aceştia fiind bănuiţi că, în perioada februarie – septembrie a.c., ar fi pus în vânzare droguri de risc şi de mare risc, respectiv canabis şi MDMA, către consumatori din judeţul Olt.

”În urma percheziţiilor, au fost descoperite instalaţii de întreţinere a plantelor, fertilizatori şi îngrăşăminte vegetale, cântare de precizie, grindere, comprimate MDMA, 100 de grame de canabis, 9 plante de canabis, aproximativ 7 kilograme de produse susceptibile a avea efecte psihoactive (echivalentul a 7.000 de doze, dintre acestea 563 fiind deja preparate şi ambalate în vederea comercializării), 14.800 de lei, 1.285 de euro şi 80 de lire sterline, toate acestea fiind ridicate pentru continuarea cercetărilor. Tânărul, de 27 de ani şi bărbatul, de 50 de ani au fost conduşi la audieri, iar, în baza probatoriului administrat, procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T – Serviciul Teritorial Craiova a dispus reţinerea tânărului, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc.

”La data de 13 octombrie a.c., a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Dolj, care a admis propunerea de arestare preventivă a bănuitului, pentru 30 de zile. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română. La activităţi au participat jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt”, se mai arată în comunicat.

Maramureș: Polițist drogat, prins înainte să intre de serviciu. Ce măsuri au luat superiorii săi
Maramureș: Polițist drogat, prins înainte să intre de serviciu. Ce măsuri au luat superiorii săi
Un poliţist care urma să intre de serviciu în Şomcuta Mare, judeţul Maramureş, a fost testat pozitiv la substanţe interzise. El a fost retras din dispozitiv şi dus la spital pentru...
Medic ginecolog, prins în flagrant când primea mită. O parte din bani i-ar fi cerut și pentru alți angajați ai secției
Medic ginecolog, prins în flagrant când primea mită. O parte din bani i-ar fi cerut și pentru alți angajați ai secției
Un medic ginecolog de la Spitalul Judeţean Giurgiu a fost prins în flagrant când primea mită pentru a realiza o cezariană. Doctorul a cerut 900 de lei, dintre care 700 pentru el şi 200 pentru...
#droguri, #flagrant, #Slatina , #stiri juridice