Micul imperiu al drogurilor creat de o tânără din Cugir. A vândut de 1.500 de ori substanțe psihoactive

Autor: N.G.
Joi, 03 Noiembrie 2022, ora 03:45
6896 citiri
Micul imperiu al drogurilor creat de o tânără din Cugir. A vândut de 1.500 de ori substanțe psihoactive
Femeia a devenit o mică baroană a drogurilor pe plan local FOTO Pixabay

O femeie din Cugir, județul Alba, a creat în doar doi ani un mic imperiu al drogurilor pe plan local. S-a specializat în vânzarea de substanțe psihoactive și a devenit, astfel, principalul dealer pe plan local și în împrejurimi.

Depistată de polițiști și procurori, a recunoscut un număr de 1.523 de vânzări de droguri. Femeia (Mădălina G.) a încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției, care a fost acceptat de Tribunalul Alba, pentru o pedeapsă de 1 an şi 3 luni închisoare, cu suspendarea executării, sub supraveghere, pe o durată de 2 ani.

Aceasta procura substanţele prin cumpărare de la o altă persoană din Hunedoara şi apoi, împreună cu concubinul său, le comercializau unor persoane din Cugir. Prin acordul de recunoaştere s-a reţinut, în esenţă, că tânăra a procurat şi a comercializat apoi unor persoane, constant, în perioada 2020 – aprilie 2022, substanţe cu efect psihoactiv, respectiv o substanţă canabinoidă sintetică.

Femeia a recunoscut fapta comisă, a indicat persoana de la care îşi procura prin cumpărare substanţele psihoactive, pe care le comercializa apoi altor persoane, dozate în pliculeţe/ţiple cu preţul de 20 lei per ţiplă.

Droguri cumpărate de un colaborator sub acoperire

„În data de 28.02.2022, colaboratorul sub acoperire cu numele de cod (…) s-a deplasat în orașul Cugir, la apartamentul în care domiciliază. Cu această ocazie a cumpărat de la inculpată cinci pachețele formate din folie de aluminiu, ce conțin substanță vegetală uscată, mărunțită, de culoare verde, pentru suma de 100 lei”, se mai precizează în document.

Din percheziția informatică efectuată asupra telefonului mobil al acesteia rezultă că era implicată serios în traficul de noi substanțe psihoactive, având mai multe conversații de interes purtate cu diferite persoane, atât prin intermediul unor aplicații de pe internet, cât și prin mesaje tip SMS. De asemenea, au fost identificate cinci imagini în care se observă cantități de masă vegetală, dar și un pliculeț cu o substanță pulverulentă (pulbere) de culoare albă.

„Atât din declaraţiile martorilor, dar şi din datele obţinute urmare percheziţiei informatice asupra telefonului mobil ridicat de la inculpată, rezultă că activitatea acesteia era una susţinută și s-a întins pe o lungă perioadă de timp, de aproape doi ani.

Din conversaţiile redate în procesul verbal de analizare a rezultatelor percheziţiei informatice, nu rezultă vreo constrângere a inculpatei de către concubin, dimpotrivă, aceasta cunoscând perfect substanţele precum şi persoanele de la care ar putea să le procure, folosind termeni de argou precum «LG» pentru legale sau «marie» pentru marijuana”, se precizează în acordul încheiat între femeie și procurorul DIICOT.

Primele imagini cu Cristian Gațu și femeia care l-a făcut să divorțeze, la 78 de ani: ”Vrei, nu vrei, intri în morișcă” VIDEO
Primele imagini cu Cristian Gațu și femeia care l-a făcut să divorțeze, la 78 de ani: ”Vrei, nu vrei, intri în morișcă” VIDEO
Cristian Gațu (78 de ani), fost mare handbalist al României, este în mijlocul unui scandal mediatic după ce a cerut divorțul de soția sa, iar aceasta îl acuză că trăiește cu așa zisa...
Trupul unei femei, aflat în descompunere, a fost descoperit pe un câmp. Anchetatorii așteaptă concluziile legiștilor
Trupul unei femei, aflat în descompunere, a fost descoperit pe un câmp. Anchetatorii așteaptă concluziile legiștilor
Cadavrul unei femei, în stare avansată de putrefacţie, a fost descoperit pe un teren din Petroşani, iar poliţiştii şi procurorii au deschis o anchetă. Victima nu este identificată, iar...
#droguri, #femeie, #Cugir, #substante psihoactive , #DIICOT
Comentarii
Poza eu-ca
eu-ca
rank 5
In Cugir dar in Bucuresti? Ajunge Cugir.