Cele mai elegante tendințe pentru draperii în 2022

Advertorial
Joi, 01 Septembrie 2022, ora 16:43
7287 citiri
Cele mai elegante tendințe pentru draperii în 2022
FOTO: perdeleacasa.ro

Te interesează să descoperi cele mai elegante tendinte pentru draperii în anul 2022? Atunci ai ajuns la locul potrivit în momentul potrivit.

Draperiile sunt un element important al designului interior și au puterea de a îmbunătăți aspectul unei camere cu ușurință. Ele îndeplinesc atât o funcție complet practică - protecția împotriva razelor solare și a ochilor curioși din exterior, cât și una estetică.

În unele cazuri, draperiile ies în evidență într-o încăpere datorită combinației sale de culori, de texturi sau datorită designului lor, iar în alte cazuri, se integrează armonios în stilul general al camerei.

Designerii în fiecare sezon oferă noi idei originale pentru decorarea ferestrelor. Hai să descoperim împreună ce draperii sunt la modă în anul 2022.

Noi tendințe de draperii 2022

În noul sezon, există o tendință spre minimalism, unde totul ar trebui să fie extrem de simplu. În ceea ce privește materialul de tendințe pentru draperii în 2022, designerii oferă o mare varietate de variante. Poți găsi țesături grele, masive, și ușoare, aproape fără greutate. Alegerea ar trebui să fie ghidată de stilul camerei, precum și de locația și gradul de iluminare a acesteia.

Draperii la moda pentru living 2022

În fiecare casă, camera de zi este un loc în care se adună familia și unde sunt primiți oaspeții. Este ca fața casei, iar fața trebuie să fie frumoasă și atractivă, să demonstreze stilul și gustul proprietarilor. Dacă ar fi să descriem în trei cuvinte tendințele modei pentru sezonul de draperii 2022, atunci acestea ar fi: eleganța, luxul și originalitatea.

Este posibil să combini trei astfel de caracteristici luminoase în sine în aceleași draperii? Odată cu dezvoltarea tehnologiei, acest lucru a devenit absolut posibil! Draperiile cu modele de fructe, flori, animale și orașe sunt foarte populare.

Această alegere aduce un accent luminos în sufragerie. Draperiile atrag în mod constant privirea și te fac să vrei să le admiri. Aceasta este o soluție foarte eficientă pentru decorarea unui spațiu.

Draperii la modă pentru dormitor 2022

Dacă livingul este fața casei, dormitorul este un colțișor intim pentru odihnă și relaxare. Aici, designul interior este realizat în ideea de a crea confort.

În noul sezon, designerii subliniază că în dormitor este de preferat o atmosferă plăcută și calmă. Ei recomandă draperii cu țesături grele, care blochează pătrunderea luminii în interior pentru un somn relaxant și odihnitor. Draperiile precum draperii blackout, draperii din stofă sau draperii din catifea sunt ideale pentru că se găsesc într-o varietate de modele, culori și texturi. De asemenea, designerii de interior recomandă fie draperiile uni pentru un stil minimalist, fie cele cu model flori, fluturi, etc pentru un stil deosebit.

Cauți draperii pentru dormitor sau living la preț mic și calitate excelentă? În magazinul nostru online https://perdeleacasa.ro, găsești o gamă largă de perdele și draperii pentru dormitor sau living pentru toate gusturile și toate buzunarele: draperii stofa, draperii catifea, draperii blackout, draperii pentru copii, draperii tafta, draperii satin, draperii in, etc. În permanență avem pe stoc peste 600 de modele de perdele, draperii și diverse materiale textile, pentru a satisface dorințele oricărui client, indiferent de tendință.

Selectezi lungimea și lățimea dorite, apoi tipul de manoperă. Și plasezi comanda online. Atât de simplu!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#draperii, #alegere draperii , #decoratiuni interioare