Un nou caz Flavia Groșan. Susținătorii unei doctorițe antivacciniste, cercetată de Colegiul Medicilor, protestează la București: ”Afară cu virușii din țară!” VIDEO

Marti, 31 Mai 2022, ora 13:02
6521 citiri
Un nou caz Flavia Groșan. Susținătorii unei doctorițe antivacciniste, cercetată de Colegiul Medicilor, protestează la București: ”Afară cu virușii din țară!” VIDEO
Protest în fața Colegiului Medicilor FOTO / captură Facebook

O doctoriță din Argeș este cercetată disciplinar de Colegiul Medicilor pentru că a protestat pe 4 mai în fața acestei instituții față de măsurile anti-pandemie.

Susținătorii ei susțin marți, 31 mai, o acțiune de protest la București. Un grup de persoane adunate în fața clădirii Colegiului Medicilor susțin că masca mai degrabă a făcut rău în pandemie, că vaccinurile nu sunt eficiente și medicii care au avut curajul să spună ”adevărul” public sunt sancționați.

Cine este dr. Geanina Hagimă, cercetată disciplinar de Colegiul Medicilor

Doctorița Geanina Hagimă este medic primar obstretică ginecologie la un spital din Argeș. În timpul pandemiei ea a contestat constant masurile anti COVID-19 spunând că pandemia a fost regizată.

”Mai suntem oameni sau ne-am transformat în oi?”, spunea medicul într-o scrisoare de manifest din luna aprilie 2022.

”În aceste momente tulburi este evident pentru orice persoană cu o urmă de logică faptul că boala covid 19 a fost o făcătură, o încercare de a ne lua libertățile. Vremurile ce vin nu se anunță luminoase și libere dacă ne vom lăsa pe mâinile celor care ne programează viitorul și nu ne vom trezi, nu ne vom coaliza și organiza să ne impunem voința. Vedem cum planul pentru omenire este de introducere agresivă a controlului”, scria dr. Hagimă.

Ea a mai precizat că se știa de la început că virusul poate suferi mutații și că vaccinul va fi ineficient și cu toate acestea guvernul s-a angajat în achiziționarea unei cantități mari de vaccinuri.

Iar, în ceea ce privește copii, ”am sperat că abuzul asupra copiilor va mai activa conștiințele, știam că românii își iubesc copiii. Se pare că nici acest sentiment uman nu a mai contat, a fost anihilat, din moment ce atâția români au acceptat fără opoziție școala online, măștile inutile și nocive, au efectuat jenantele teste rapide copiilor, deși nu erau obligatorii…”, a mai spus doctorița.

Colegiul Medicilor o cercetează disciplinar pe doctoriță

În data de 10 mai 2022, Colegiul Medicilor din România a transmis Colegiului Medicilor Argeș o sesizare împotriva medicului Geanina Hagimă.

„În data 4 mai 2022, ora 16:20, în fața sediului Colegiului Medicilor din România a avut loc un protest ce s-a desfășurat între orele 16:20- 17:30. La protest a participat și doamna doctor Hagimă Geanina-Elena, care a luat cuvântul și a manifestat împotriva măsurilor dispuse pe teritoriul României în timpul pandemiei covid-19, cât și a ineficienței vaccinului covid-19.

Totodată, a menționat nemulțumirile față de activitatea Colegiului Medicilor din România în pandemie și faptul că CMR nu a avut grijă ca imaginea medicilor să fie respectată”, se precizează în solicitarea transmisă de Colegiul Medicilor, prin care se prezintă faptele considerate că reprezintă indicii pentru atragerea răspunderii disciplinare.

În acest context, în sprijinul dr. Hagimă Geanina este anunțat un protest de susținere, marți, în intervalul 10:00-13:00, în fața Colegiului Medicilor din România.

Este un ”nou caz Flavia Groșan”?

În urmă cu un an, fanii unei dr. Flavia Groșan din Bihor, au protestat în fața Colegiului Medicilor din acest județ pentru că doctorița fusese chemată să dea declarații cu privire la cele afirmate de ea despre boala COVID-19.

"COVID-19 este o răceală zdravănă, o gripă mai fiţoasă un pic", spunea dr. Flavia Groșan.

Ea vorbea despre tratamente minune care nu aveau legătură cu cele pe care le recomandau colegii ei.

Pacienții începuseră să refuze terapia cu oxigen în spitale crezând că urmează de fapt să fie uciși pentru că așa ar fi auzit ei de la doctorița respectivă.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Nicușor Dan este susținut la aceste alegeri de Dreapta Unită, formată din USR, FD și PMP. Edilul, care are de dus o luptă dificilă cu Cristian Popescu Piedone, a ieșit la atac, în cadrul...
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban face mare scandal din opoziție. Fostul premier, fost lider al PNL, se află într-un război continuu după ce Klaus Iohannis l-a trecut pe „linie moartă". Ludovic Orban este...
#dr Geanina Hagima, #masuri anti covid, #Flavia Grosan, #medic antivaccinist , #medici