Ce șanse are fiul lui Piedone să fie susținut de PSD la Primăria Sectorului 5. Răspunsul fostului ministru al Justiției din timpul incendiului din Colectiv

Joi, 12 Mai 2022, ora 22:17 6046 citiri
Senatorul PSD a fost ministru al Justiției în Guvernul Ponta FOTO Facebook / Robert Cazanciuc

Senatorul PSD Robert Cazanciuc, fost ministru al Justiției în Guvernul Ponta, a vorbit joi, 12 mai, despre dosarul ”Colectiv” și intenția fiului fostului edil Cristian Popescu Piedone de a candida la Primăria Sectorului 5.

Robert Cazanciuc a afirmat, despre decizia dată după şase ani şi jumătate în dosarul Colectiv, că este foarte greu din afară să explici aceste lucruri şi este foarte multă încărcătură emoţională, pentru că oamenii aşteptă pedepse exemplare.

”Dacă 4 ani sau 11 ani înseamnă mult sau puţin... trebuie văzut ce încadrări au şi cum au apreciat judecătorii, probabil, la un moment dat, acest dosar va fi public şi lumea va vedea”, a arătat Cazanciuc, la Profit TV, precizând că este foarte greu să judeci din afară.

”Este o judecată venită pe probe. Mi-e greu să spun dacă e mult şase ani sau puţin, e mult din perspectiva celor care şi-au pierdut copiii acolo, sunt cazuri care şi azi, după 5 sau 6 ani, nu sunt trimişi în judecată”, a mai arătat el.

Despre anunţul fostului edil că fiul său, deputatul Vlad Popescu, va candida la Primăria Sectorului 5, senatorul PSD a afirmat că ”poate moşteni de la tată bune obiceiuri, educaţie” şi că nu ar vrea să transferăm către copii o formă de vinovăţie a tatălui.

”Ştiu că este într-o organizaţie, nu ştiu unde, faptul că a ales să fie social-democrat este opţiunea fiului. Nu ştiu dacă au făcut o alianţă, nu cred că au candidat pe liste altele decât PSD. Asta nu înseamnă că va fi susţinut de PSD pentru a candida la primărie, organizaţia de Bucureşti va decide cine e cel mai bun candidat”, a mai spus Cazanciu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com