Mihailescu, despre dosarul licentelor Microsoft: E o situatie perfecta, pentru toata lumea

Luni, 13 Octombrie 2014, ora 18:45 2306 citiri
Foto: Arhiva

Senatorul UNPR Serban Mihailescu a spus, luni, ironic, ca este "o situatie perfecta, pentru toata lumea", intrebat fiind cu privire la acuzatiile care i se aduc in dosarul licentelor Microsoft.

La iesirea de la sedinta Comisiei juridice, in care a fost audiat cu privire la solicitarea DNA de ridicare a imunitatii parlamentare, senatorul UNPR a spus ca nu doreste sa faca declaratii ori sa comenteze acuzatiile care i se aduc in dosar.

"Daca as fi luat la cunostinta de o fila, as fi putut sa va spun. Eu nu stiu nimic, decat ce comentati dumneavoastra", a spus Mihailescu.

La insistentele jurnalistilor, care l-au intrebat despre situatia in care se afla, Mihalescu a raspuns: "E perfecta. E o situatie perfecta, pentru toata lumea. Nu e niciun fel de problema".

La randul sau, senatorul PDL Alin Tise, membru al Comisiei juridice, a declarat ca reprezentantii opozitiei au votat pentru respectarea termenului decis de Biroul Permanent, ca pana joi sa se dea votul final in cazul inceperii urmaririi penale, dar majoritatea a propus amanarea cu doua saptamani.

Votul in Comisia juridica a fost de sase la cinci, potrivit senatorului PDL.

Presedintele Comisiei juridice, Catalin Boboc (PNL), a declarat, luni, ca doi senatori PSD au propus amanarea cu doua saptamani a dezbaterii privind ridicarea imunitatii fostilor ministri Ecaterina Andronescu si Serban Mihailescu, propunerea fiind aprobata din vot.

Presedintele comisiei a precizat ca motivatia pentru solicitarea acestei amanari a fost numarul mare de documente de studiat.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com