Gheorghe Stefan, dupa sase luni de arest: Beciul domnesc te inmoaie. Toti vor plati (Video)

Miercuri, 15 Aprilie 2015, ora 21:03
14535 citiri
Gheorghe Stefan, dupa sase luni de arest: Beciul domnesc te inmoaie. Toti vor plati (Video)
Foto: Digi 24

Gherghe Stefan a declarat miercuri seara, dupa sase luni de arest, ca magistratii au fost corecti fata de el si ca se va face dreptate divina, recunoscand ca a comis greseli de cand a intrat in politica.

"Justitia fata de persoana mea a fost corecta. Procurorii si judecatorii m-au judecat pe mine personal corect. Nu am ce sa le reprosez. Ma gandesc ca exista o justitie divina si vor plati toti dupa faptele si inima lor.

Nu am dusmanie pe nimeni si cred ca toti oamenii din Romania au realizat un lucru: toti care gresim trebuie sa platim. Eu am gresit, voi plati si sper sa nu se mai intample, sa nu mai fac alte erori", a spus fostul primar din Piatra Neamt.

Acesta a adaugat ca a gresit foarte mult si pentru ca a avut incredere in oameni.

"Am gresit foarte mult ca am avut incredere in oameni si increderea mea a fost valorificata sau fructificata de unii", a spus fostul primar.

Gheorghe Stefan scapa de "beciul domnesc" - Va fi cercetat in arest la domiciliu

Ghorghe Stefan a mentionat ca starea sa de sanatate este precara.

"Mi-a aparut leucemia limfatica incipienta. Eu cred ca in toate lucrurile rele trebuie sa fie si bine. Nu mai fac politica in viata mea. La primarie am renuntat. Viata la primarie e cea mai grea. Nu am ce reprosa nimanui", a punctat acesta.

Fostul primar le-a transmis jurnalistilor ca desi exista o zicala romaneasa ca ce nu te doboara te intareste lucrurile nu stau chiar asa in arest.

"Insa vreau sa va spun ca este o maxima la noi ca ce nu te omoara te intareste, dar va spun ca beciul domnesc te inmoaie. Nu iesi tare de acolo. Va dau un sfat: sa ii apreciati pe cei care sunt cu adevarat langa voi ca sa nu le simtiti lipsa", a spus Gheorghe Stefan.

Acesta a precizat ca isi reproseaza ca a intrat in politica si ca a candidat la primaria din Piatra Neamt.

"Imi reprosez ca am intrat in politica, ca am intrat intr-un anumit sistem care m-a adus la inchisoare si aici am gresit. Cat timp nu faceam politica nu am avut niciun proces", a spus acesta.

Fostul primar din Piatra Neamt a adaugat ca este foarte greu sa fii politician corect in Romania.

"Eu vreau sa va spun o chestiune care o sa va socheze: cred ca toti politicienii sau majoritatea intr-un fel au facut sau vor face greselile pe care le-am facut eu, probabil la un anumit nivel. Unii mai au si sansa. Eu nu am avut. In politica e foarte greu sa rezisti sa fii alb imaculat", a incheiat Gheorghe Stefan.

Magistratii au decis miercuri ca Gheorghe Stefan sa fie cercetat in stare de arest la domiciliu in dosarul "Microsoft". Decizia Curtii Supreme de Justitie este definitiva.

Acesta, alaturi de Dorin Cocos, Nicolae Dumitru "Niro" si Gabriel Sandu, a fost trimis in judecata, pe 23 martie, in dosarul "Microsoft".

Gheorghe Stefan "Pinalti", acasa de Paste - eliberat din arestul preventiv din dosarul Microsoft

Cocos, Pinalti si Nicolae Dumitru "Niro" au fost acuzati de trafic de influenta si spalare de bani, iar Gabriel Sandu de luare de mita si spalare de bani. Toti au fost arestati preventiv pe 29 octombrie 2014.

Pe 7 aprilie judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) au decis ca Gheorghe Stefan sa fie cercetat in arest la domiciliu, dar procurorii au facut recurs, insa, acum decizia este definitiva.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Gheorghe Stefan arest domiciliu, #Gheorghe Stefan dosar Microsoft, #Gheorghe Stefan Microsoft , #Gheorghe Stefan