Andronescu, despre dosarul licentelor Microsoft: Suport foarte greu aceasta nedreptate (Video)

Luni, 13 Octombrie 2014, ora 13:54 4008 citiri
Foto: Arhiva

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu a declarat, luni, ca acuzatiile care i se aduc in dosarul licentelor Microsoft nu sunt adevarate si ca isi doreste sa clarifice cat mai repede intreaga situatie, pentru ca suporta foarte greu "aceasta nedreptate".

"Nu am luat, nu am conditionat si nu am acceptat niciodata o propunere oneroasa. Mi-am desfasurat activitatile cu onestiate in toata activitatea mea didactica", a declarat fostul ministru al Educatiei, intrebat despre implicarea sa in dosarul licentelor Microsoft.

"As vrea sa incerc sa clarific cat mai repede acest lucru", a adaugat Andronescu, precizand ca suporta foarte greu "aceasta nedreptate" care i s-a facut.

Numele Ecaterinei Andronescu apare in referatul procurorilor in cazul licentelor Microsoft, alaturi de numele altor 8 fosti ministri din mai multe guvernari.

DNA cere urmarirea penala a 9 fosti ministri: Luare de mita, trafic de influenta, spalare de bani

Fost ministru al Educatiei si Cercetarii, Ecaterina Andronescu este cercetata sub aspectul savarsirii infractiunilor de abuz in serviciu, luare de mita, trafic de influenta si spalare de bani. Ea a detinut portofoliul Educatiei in perioada 28 decembrie 2000-19 iunie 2003 si 22 decembrie 2008 - 1 octombrie 2009.

Ecaterina Andronescu, despre cererea DNA de urmarire penala: Sunt socata, n-am luat bani in viata mea

Membrii Comisiei juridice analizeaza luni solicitarea DNA cu privire la avizul pentru inceperea urmaririi penale in cazul senatorilor PSD Serban Mihailescu si Ecaterina Andronescu. Comisia are ca termen pentru intocmirea unui raport pe acest subiect data de 15 octombrie.

Ulterior, raportul va fi dezbatut si supus votului in plenul Senatului, singurul for care poate sa decida daca ridica imunitatea celor doi social-democrati.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com