Ce salariu are Leonard Doroftei în Canada. "Nu sunt cerșetor"

Joi, 11 Ianuarie 2024, ora 06:57
39228 citiri
Ce salariu are Leonard Doroftei în Canada. "Nu sunt cerșetor"
Leonard Doroftei FOTO DigiSport.ro

În urmă cu cinci ani, Leonard Doroftei a ales să plece din țară și să-și continue viața în Canada, la Montreal, unde obținuse rezultate remarcabile ca boxer profesionist.

Cel poreclit Moșu a plecat cu o durere în suflet, după ce în România fusese numit cerșetor și impostor.

”Am avut nevoie de o schimbare. Nu mă regăseam, tot ce făceam era împotriva mea. Am stat de vorbă cu niște ziariști și a doua zi au scris că sunt cerșetor. Sau impostor. Titlul a fost groaznic, toată lumea a început să mă facă cerșetor. E dureros, e urât. Nu am cerșit nimic.

Nu mai îmi găseam locul absolut deloc. M-a tras în jos locul acasă. Viața pe care am dus-o, de uzură, m-a obosit. Nimic nu se mai lega. Devenisem băiatul rău, dar eu n-am făcut rău nimănui.

A trebuit să fac o schimbare, dar decizia a fost rea, le-am schimbat iar viața copiilor, i-am dus în altă lume. Doar că ei mă iubesc, suntem o familie și au înțeles. O perioadă, probabil. Va trebui să iau o decizie cât de curând”, a declarat Leonard Doroftei, citat de GSP.ro.

În momentul de fașă, Doroftei (53 ani) lucrează la o sală de box, pe care a deschis-o în parteneriat și câștigă destul de bine. ”Lucrez de luni până luni, fără pauză. Câștig cam 5.000-6.000 de dolari canadieni (3.400 - 4.000 de euro) pe lună”, a spus Leonard Doroftei.

El are și o pensie viageră lunară din România, asemenea altor mari sportivi, în valoare de 9232 de lei, astfel că ajunge la 5.500 - 6.000 de euro pe lună.

Cu câte medalii s-a întors România de la Campionatul European de box
Cu câte medalii s-a întors România de la Campionatul European de box
Pugilista română Lăcrămioara Perijoc a câştigat medalia de argint la categoria 54 kg, sâmbătă, la Campionatele Europene de box de la Belgrad, după ce a fost învinsă la puncte (5-0) în...
Horoscop zilnic. Duminică, 28 aprilie. Zodia care va avea parte de o aventură
Horoscop zilnic. Duminică, 28 aprilie. Zodia care va avea parte de o aventură
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Vei avea de...
#doroftei, #bani, #salariu, #Canada, #box, #sala, #euro, #dolari, #contract , #stiri din sport