Dosarul Bica 2: Dorin si Alin Cocos nu scapa de arest (Video)

Vineri, 27 Februarie 2015, ora 18:16
3106 citiri
Dosarul Bica 2: Dorin si Alin Cocos nu scapa de arest (Video)
Foto: Arhiva/ Digi 24

Dorin si Alin Cocos, precum si Alina Bica raman in arest preventiv, in dosarul Bica 2, in urma deciziei luate vineri de Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Dorin si Alin Cocos depusesera o contestatie cu privire la masura arestarii preventive. Decizia de vineri nu este definitiva si poate fi contestata cu recurs, anunta B1 Tv.

De asemenea, fostul ministru al Economiei Adriean Videanu ramane sub control judiciar.

Dorin si Alin Cocos si-au recunoscut faptele in dosarul Bica 2

Vineri, s-a judecat la Inalta Curte contestatia depusa Dorin si Alin Cocos cu privire la masura arestarii preventive.

Cei doi au recunoscut faptele pentru care ii acuza procurorii DNA in dosarul Bica 2, in schimb Adriean Videanu a negat acuzatiile care i se aduc, conform unor surse citate de televiziunile de stiri.

Lotul din dosarul Bica 2, trimis de DNA in judecata (Video)

Al doilea dosar al fostei sefe DIICOT, Alina Bica, in care sunt cercetati, printre altii, si Dorin Cocos, Alin Cocos si Adriean Videanu, a fost trimis joi la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

In dosarul Bica 2, Alina Bica este urmarita penal pentru luare de mita, abuz in serviciu si favorizarea faptuitorului. In acelasi caz, omul de afaceri Dorin Cocos este urmarit penal pentru trafic de influenta si dare de mita, iar fiul sau Alin Cocos este cercetat pentru aceleasi infractiuni.

Adriean Videanu isi contrazice propriul avocat: Nu m-am vazut niciodata cu Bica

Fostul ministru al Economiei Adriean Videanu este anchetat si el in dosarul Bica 2, pentru complicitate la abuz in serviciu, iar Florentin Mihailescu este cercetat pentru complicitate la luare de mita.

Procurorii suspecteaza ca Dorin Cocos, cu ajutorul fiului sau, a intervenit in 2011 la ANRP pentru omul de afaceri Gheorghe Stelian, cu scopul ca acesta sa obtina fraudulos despagubiri pentru in teren supraevaluat cu 62 de milioane de euro. In schimbul acestui serviciu, Dorin Cocos s-ar fi ales cu 16 milioane de euro.

Dorin Cocos, arest la domiciliu in dosarul Microsoft. Ramane insa dupa gratii in dosarul Bica2

Dorin Cocos mai este cercetat si in dosarul Microsoft, in care judecatorii de la ICCJ au decis, luni, ca acesta poate fi plasat in arest la domiciliu, dupa ce a colaborat cu procurorii DNA.

Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
#Dorin Cocos arest preventiv, #Alin Cocos arest preventiv, #Cocos dosar Bica 2 , #arestat
Comentarii
Poza MatusaTamara
MatusaTamara
rank 5
Bacsis, pesches, ciubuc