ANAF a recuperat 8 milioane de lei intr-o zi, dupa ce i-a executat silit lui Dorin Cocos sase imobile prin licitatie

Joi, 17 August 2017, ora 22:10 8595 citiri

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a recuperat joi peste 8 milioane de lei din executarea silita a debitorului Dorin Cocos, dupa ce a vandut la licitatie 6 dintre cele 14 bunuri imobile sechestrate, situate in Bucuresti, a anuntat, joi, ANAF.

In zilele de 22 si 24 august a.c. sunt programate licitatii pentru valorificarea celorlalte bunuri imobile sechestrate, din acelasi dosar, informeaza ANAF intr-un comunicat remis AGERPRES.

"ANAF, prin Directia Generala Executari Silite Cazuri Speciale, a organizat astazi prima licitatie pentru vanzarea a 6 dintre cele 14 bunuri imobile sechestrate, situate in Bucuresti, si care apartin debitorului Dorin Cocos. Licitatia a fost organizata in vederea recuperarii creantelor bugetare provenite din savarsirea de infractiuni, pentru punerea in executare a hotararii judecatoresti definitive pronuntate in materie penala nr. 258/24.03.2016, definitiva prin Decizia penala nr. 162/03.10.2016, pronuntata de Inalta Curte de Casatie si Justitie, in dosarul penal nr. 1191/1/2015", se mentioneaza in comunicatul institutiei.

Conform prevederilor legale, adjudecatarul este obligat sa plateasca pretul, in lei, in numerar la o unitate a Trezoreriei Statului sau prin decontare bancara in cel mult 5 zile de la data adjudecarii.

Totodata, ANAF precizeaza ca in zilele de 22 august a.c., orele 13:30 - 15:00 si 24 august a.c., orele 13:00 - 15:00 sunt programate licitatii pentru valorificarea celorlalte bunuri imobile sechestrate, din acelasi dosar.

"ANAF va continua modalitatile prevazute de lege si va demara procedurile de valorificare a tuturor bunurilor sechestrate sau confiscate, potrivit legii, prin publicarea anunturilor de licitatie in vederea participarii potentialilor ofertanti pentru adjudecarea bunurilor si totodata finalizarea procedurilor de valorificare", se mai arata in comunicat.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com
Comentarii
Poza programer2
programer2
rank 1
De Hrebenciuc ...nici-un cuvant ...presa kk ...stat mafiot