Trump sustine ca scandalul ucrainean e cea mai mare inselatorie din istorie: Opozitia vrea sa confiste voturi, judecatori si libertate!

Marti, 03 August 2021, ora 11:042955 citiri
Trump sustine ca scandalul ucrainean e cea mai mare inselatorie din istorie: Opozitia vrea sa confiste voturi, judecatori si libertate!
Foto: captura video Twitter/@realDonaldTrump

Presedintele Donald Trump a calificat, sambata, scandalul ucrainean drept cea mai mare inselatorie din istorie.

"Ceea ce se intampla acum este cea mai mare inselatorie din istoria politicii americane", a afirmat Trump intr-un mesaj video postat pe Twitter.

Liderul de la Casa Alba a sustinut ca opozitia democrata "vrea sa confiste totul", mentionand ca este vorba de arme, servicii medicale, dar si de voturi, judecatori si libertate, relateaza dpa si AFP.

"Totul este foarte simplu. Ei incearca sa ma opreasca pe MINE, pentru ca eu ma lupt pentru voi - si nu voi permite niciodata ca acest lucru sa se intample", a afirmat Donald Trump.

Democratii din Camera Reprezentantilor au lansat, marti, o ancheta ce urmareste declansarea unei proceduri de destituire a presedintelui american.

Congresmenii americani investigheaza presupusele incercari ale presedintelui Donald Trump de a face presiuni asupra omologului sau ucrainean Volodimir Zelenski in scopul obtinerii de beneficii politice in cursa electorala pentru un nou mandat de presedinte la alegerile de anul viitor.

Liderul american i-ar fi cerut insistent sefului statului ucrainean, intr-o convorbire telefonica, sa ancheteze activitatea fiului rivalului sau democrat Joe Biden, Hunter Biden, angajat in 2014 in consiliul de administratie al companiei ucrainene Burisma, producatoare de gaze naturale.

ado.slave('adoceanroqidmmnirek', {myMaster: 'Z4cGu5r4kivksfrxyutiFOqoXs.70vrhY9VbICTy5sj.R7' });