Trump, dezlantuit: le face mincinoase pe femeile hartuite, ameninta presa si vrea sa renegocieze toate acordurile SUA

Sambata, 22 Octombrie 2016, ora 21:00
5454 citiri
Trump, dezlantuit: le face mincinoase pe femeile hartuite, ameninta presa si vrea sa renegocieze toate acordurile SUA
Foto: Facebook Donald Trump

Republicanul Donald Trump a sustinut sambata seara ca urmeaza sa le dea in judecata pe toate femeile care l-au acuzat in ultimele zile de agresiune si hartuire sexuala, precizand ca este o campanie finantata de rivala democrata pentru a-i distruge sansele in cursa pentru Casa Alba, relateaza CNN.

"Toate aceste femei au mintit atunci cand au iesit in presa pentru a-mi lovi campania. Este o inventie. Aceste evenimente nu au avut niciodata loc. Niciodata. Toate mincinoasele vor fi date in judecata dupa finalizarea scrutinului", a declarat miliardarul republican.

Donald Trump i-a acuzat pe jurnalistii americani ca nu au depus niciun efort pentru a evalua credibilitatea acuzatiilor de agresiune sexuala care i se aduc.

"Un simplu apel telefonic catre o mare publicatie le da imediat acoperire media completa, fara niciun pic de verificare a informatiilor", a sustinut prezidentiabilul.

In ultimele doua saptamani, pana la zece femei au marturisit in mod public ca au fost pipaite, atinse, sarutate fortat sau agresate sexual de catre Donald Trump.

Acuzatiile au fost lansate, dupa publicarea unei inregistrari din urma cu 11 ani, in care republicanul se lauda ca poate sa atinga neinvitat organele genitale ale femeilor si sa scape basma curata, tocmai pentru ca este o celebritate.

In ultima dezbatere electorala, republicanul a acuzat-o pe rivala sa democrata ca ar fi orchestrat aceste acuzatii de agresiune sexuala.

Vrea sa anuleze contracte semnate din 2013!

Tot sambata, Donald Trump a lansat planul sau pentru primele 100 de zile de mandat prezidential, sustinand ca va incerca sa slabeasca asa-numitele "structuri de putere" din presa americana, care sunt indreptate impotriva sa si a alegatorilor republicani. In acest sens, republicanul va anula achizitia Time Warner Inc de catre AT&T pentru formarea unui conglomerat media, informeaza Reuters.

Trump si-a prezentat planul pentru primele 100 de zile de mandat prezidential in localitatea istorica Gettysburg din Pennsylvania. Insa, miliardarul republican a vorbit si despre nemultumirile sale personale si cum le va rezolva odata ajuns la Casa Alba.

La doar cateva momente dupa ce le-a promis cetatenilor americani ca va distruge status-quo-ul, republicanul a promis ca le va da in judecata pe toate femeile care l-au acuzat de agresiune si hartuire sexuala dupa finalizarea alegerilor prezidentiale.

Donald Trump a condamnat marile corporatii media pentru ca ii acopera in mod nedrept toate comentariile controversate din timpul campaniei, intr-o incercare de a favoriza campania rivalei sale democrate.

"Incearca in mod disperat sa reduca la tacere voturile si vocile cetatenilor americani. Un exemplu pentru o structura de putere cu care ma lupt este At&T, care incearca sa cumpere Time Warner Inc si prin urmare CNN. Nu voi aproba o asemenea achizitie in administratia mea, pentru ca este o concentrare de prea multa putere in mainile unui numar redus de persoane", a declarat miliardarul republican.

De asemenea, prezidentialul conservator a promis ca va rupe contractul de achizitie al NBC Universal de catre Comcast. Aceasta achizitie s-a incheiat inca din 2013.

"Asemenea achizitii ne distrug democratia", a comentat Donald Trump.

Republicanul a precizat ca marile corporatii media l-au tratat in mod nedrept, chiar daca este un miliardar newyorkez, iar alegatorii saraci au chiar mai multe motive de ingrijorare cu privire la cresterea "structurilor de putere" din media americana.

"Daca se pot lupta cu cineva ca mine, desi eu am resurse nelimitate pentru a ma apara, atunci ganditi-va la ce ar putea sa va faca voua, cum ar putea sa va afecteze locurile de munca, securitatea, educatia si sanatatea".

Va anula sau renegocia toate acordurile semnate de SUA

Tot sambata, Donald Trump a promis ca va anula sau va renegocia toate acordurile comerciale internationale semnate de Statele Unite. De asemenea, planul sau pentru primele trei luni de mandat prezidential vizeaza eliminarea imigrantilor ilegali si implementarea unei reforme privind etica oficialilor guvernamentali americani, transmite DPA.

"Ne gasim in acest moment la o intersectie extrem de importanta a drumului. Repetam greselile din trecut sau alegem sa credem intr-un viitor mai bun pentru noi si pentru aceasta natiune mareata?", asa si-a inceput prezidentiabilul republican discursul din localitatea istorica Gettysburg, Pennsylvania.

Donald Trump a promis ca va anula sau va renegocia complet Acordul de Liber Schimb Nord-American (NAFTA) semnat cu Mexic si Canada, precum si Parteneriatul Trans-Pacific (TPP) semnat cu 11 state din Oceanul Pacific, printre care se numara Australia, Canada, Japonia, Malaezia, Chile, Vietnam si Singapore.

De asemenea, miliardarul republican a promis ca-i va cataloga pe chinezi drept manipulatori ai cursului valutar, pentru a permite autoritatilor sa lupte impotriva abuzurilor comerciale.

Trump a cerut reforme in ceea ce priveste guvernul federal, inclusiv prin limitarea numarului de mandate pentru congresmani si prin inghetarea unor noi angajari.

Republicanul a prezentat primele zece proiecte legislative, pe care le va propune in Congres. Printre acestea se numara taieri masive de taxe si ridicarea unui zid la frontiera dintre Statele Unite si Mexic.

Inainte de aceste declaratii, ultimul atac al lui Donald Trump fusese la adresa sotiei presedintelui SUA, Michelle Obama.

Intre timp, republicanul ramane in urma rivalei sale democrate in cele mai multe sondaje de opinie.

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#Donald Trump amenintari hartuire sexuala, #Trump amenintari presa , #candidat prezidentiale SUA