Ivanka Trump si sotul ei s-au distantat de fostul presedinte al Statelor Unite, dupa declaratiile acestuia privind alegerile din 2020

Joi, 24 Iunie 2021, ora 15:32 8640 citiri
Familia Kushner nu mai sunt prezenti la resedinta fostului presedinte Trump FOTO Facebook / Ivanka Trump

Informatia a fost confirmata pentru CNN de 12 fosti oficiali ai Casei Albe si ai administratiei, prieteni de familie, cunoscuti si membri ai echipei lui Trump.

Sursele au mentionat ca Ivanka Trump si Kushner nu mai sunt prezenti la resedinta Mar-a-Lago a fostului presedinte Trump la fel de des ca in trecut.

"Nu au fost in jur la evenimentele obisnuite de primavara si vara de la Mar-a-Lago", a declarat un prieten de familie.

Doi cunoscuti apropiati de Ivanka Trump au declarat pentru CNN ca vrea sa aiba o viata mai putin complicata si sa petreaca mai mult timp cu copiii ei.

Fostul presedinte Trump a sustinut de cand a pierdut alegerile ca presedintele Biden a castigat din cauza fraudelor electorale pe scara larga, in ciuda faptului ca nu a prezentat nicio dovada in cele peste sapte luni scurse de atunci.

Surse au declarat pentru CNN ca fostul presedinte Trump a pus la indoiala si rolul lui Kushner, care era consilier senior in Casa Alba, in presedintia sa.

Cu toate acestea, cei apropiati de Kushner spun ca este obisnuit sa reactioneze impotriva fostului presedinte si stie ca "Trump isi recunoaste succesele".

Fostul presedinte Trump s-a mutat recent de la clubul sau privat din Mar-a-Lago la Bedminister, in New Jersey, pentru a petrece vara.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News