Donald Trump, nou atac la Hillary Clinton inaintea ultimei dezbateri: Sugereaza ca s-a drogat

Duminica, 16 Octombrie 2016, ora 08:59
8352 citiri
Donald Trump, nou atac la Hillary Clinton inaintea ultimei dezbateri: Sugereaza ca s-a drogat
Foto: Hepta.ro

Donald Trump a sugerat sambata, intr-un atac surprinzator, ca rivala sa Hillary Clinton a recurs la produse dopante si a propus controale inainte de viitoarea dezbatere.

Totodata, el a acuzat "presa corupta" ca vrea sa trucheze scrutinul prezidential, relateaza AFP.

Aflat in coada in sondaje odata cu apropierea alegerilor de la 8 noiembrie, candidatul republican la fotoliul de la Casa Alba pune cu regularitate la indoiala validitatea procesului electoral in curs.

Insa declaratiile ciudate despre atitudinea rivalei sale marcheaza o etapa noua in ceea ce pare sa fie un salt cu capul inainte catre un rezultat incert.

"Suntem ca niste atleti (...). Atletii trebuie sa treaca un control antidoping. Eu cred ca trebuie sa facem si noi la fel inaintea dezbaterii", a lansat omul de afaceri septuagenar la Portsmouth, in statul New Hampshire.

Cu patru zile inaintea celei de a treia si ultimei dezbateri prezidentiale, in cursul careia va incerca sa se reintroduca in cursa catre Casa Alba, miliardarul a sugerat ca fosta sefa a diplomatiei americane nu s-a aflat in starea ei normala in timpul ultimei lor infruntari.

"Nu stiu ce se intampla cu ea. La inceputul ultimei dezbateri era nerabdatoare sa inceapa. La final abia putea sa se intoarca la masina", a adaugat candidatul republican, care s-a intrebat in mod deschis, in mai multe randuri, despre starea sanatatii fostei Prime Doamne, iar tabara sa a alimentat cele mai fanteziste zvonuri.

"Alegerile sunt trucate de presa corupta, care scoate in fata acuzatii complet false si minciuni sfruntate pentru ca sa fie ea aleasa", a mai lansat el. "Nu vom lasa sa se intample acest lucru", a avertizat magnatul.

Aflat in dificultate in interiorul propriului partid, dupa declaratii obscene si vulgare despre femei, Donald Trump este vizat, de asemenea, de un potop de acuzatii de hartuire sexuala, pe care le-a respins in forta.

Hillary Clinton reactioneaza

Intr-o reactie fata de declaratiile despre viitorul scrutin, echipa de campanie a lui Clinton a denuntat "tentative rusinoase vizand sa discrediteze un scrutin cu cateva saptamani inainte sa aiba loc".

"Participarea la viata democratica si in special la alegeri ar trebui sa fie incurajata, in loc sa fie slabita sau discreditata, deoarece unui candidat ii este frica sa piarda", a reactionat Robby Mook, directorul de campanie al candidatei democrate.

In contextul in care Donald Trump este antrenat intr-un ciclu de polemici la alimentarea carora contribuie prin declaratiile sale incendiare, Hillary Clinton, de-acum in pozitie de mare favorita la succesiunea lui Barack Obama, se poarta, din contra, discret.

De cateva zile, ea le-a lasat puternicilor ei sustinatori munca de demolare a miliardarului.

Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
#Donald Trump Hillary Clinton droguri, #Donald Trump acuzatii hartuire sexuala , #candidat prezidentiale SUA